Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un tânăr din Târgu Jiu și-a tatuat Coloana Infinitului. A stat cinci ore în salonul de tatuaje - FOTO

Un tânăr din Târgu Jiu și-a tatuat Coloana Infinitului. A stat cinci ore în salonul de tatuaje - FOTO

Un tânăr din Târgu Jiu și-a tatuat Coloana Infinitului. A stat cinci ore în salonul de tatuaje - FOTO
Sursa foto: Foto: impactingorj.ro
02 Iun 2017   •   12:08

Un tânăr din Gorj în vârstă de 22 de ani, care trăiește și muncește de mai mulți ani în Italia, și-a tatuat pe braț unul dintre simbolurile Gorjului și României: Coloana „fără de Sfârșit”.

Tatuajul a durat cinci ore și a fost realizat în Italia, tot de către un român.

„Am făcut tatuajele în Italia, artistul fiind un român de-al nostru, pasionat şi el de istorie, cu o experienţă de aproape 24 de ani în domeniul tatuajelor şi îmi este prieten drag. Numele lui este Şerban Marius Dorin şi este din Deva. Toată lucrarea a durat 5 ore jumate cu mici pauze deoarece sunt fumător. Am mai văzut lucrări făcute de el cu lupul dacic şi luptători daci, dar se pare ca eu am fost primul care a ales să îşi tatueze Coloana Infinită”, ne spune Ionuţ Andrei Pîrvulescu, scrie impactingorj.ro.

Acesta și-a mai tatuat pe braț lupul dacic, dar şi un chip de dac. „Portretul dacului care este mai exact un pileat care reprezintă originea noastră , iar lupul dacic tot la fel ne reprezintă şi l-am adăugat în completarea portretului”, ne-a explicat tânărul.

×
Subiecte în articol: tatuaj
Parteneri
Noi dezvăluiri bombă ale văduvei celui ucis de fii vrăjitoarei Sidonia
x close