Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un vasluian a băgat 20 de ardei iuți în cuptorul cu microunde, la copt. Ce s-a întâmplat după câteva minute e năucitor: Plângeau cu toții!

Un vasluian a băgat 20 de ardei iuți în cuptorul cu microunde, la copt. Ce s-a întâmplat după câteva minute e năucitor: Plângeau cu toții!

A fost panică totală într-un bloc din Vaslui. Nimeni nu avea să știe că în doar câteva zeci de minute vor trece de la agonie la extaz.

Un vasluian a băgat 20 de ardei iuți în cuptorul cu microunde, la copt. Ce s-a întâmplat după câteva minute e năucitor: Plângeau cu toții!
23 Dec 2019   •   11:16

Alarma s-a declanșat la orele prânzului, când oamenii au sunat la 112 și au spus că nu mai pot respira, din cauza unui miros înțepător pe casa scării.

Pompierii au venit la fața locului și au început să facă cercetări. La etajul patru al blocului au aflat și sursa mirosului. 

„S-a intervenit cu  două autospeciale după ce am fost sesizați asupra faptul că în casa  scării H a blocului 321 de pe strada Podurilor se simte un miros iritant, înțepător. În momentul când colegii meu au ajuns acolo, o parte dintre locatarii scării se autoevacuaseră. S-au făcut măsurători ale gazelor însă toate au ieșit in parametri normali. La etajul patru, într-un apartament, au găsit sursa și anume un cetățean, proprietarul apartamentului respectiv, a pus aproximativ 20 de ardei iuți la copt în cuptorul cu microunde. Probabil întâmplarea este de râs pentru mulți dintre noi, dar credeți-mă că toți cei care erau acolo plângeau. Colegii mei au fost nevoiți să intervină cu măștile. Proprietarul era pe balcon, nici el nu mai putea să respire”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui pentru vremeanoua.ro.

Subiecte în articol: ardei iuți
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close