Antena 3 CNN Actualitate Inedit Urmau să devină părinți pentru a doua oară când au primit o veste șoc: Au fost diagnosticați cu cancer în același timp

Urmau să devină părinți pentru a doua oară când au primit o veste șoc: Au fost diagnosticați cu cancer în același timp

Urmau să devină părinți pentru a doua oară când au primit o veste șoc: Au fost diagnosticați cu cancer în același timp
Sursa foto: Foto: Facebook/Samantha Boatman
30 Apr 2018   •   18:21

Trebuiau să devină părinți pentru a doua oară când au primit o veste șoc. Au fost diagnosticați cu cancer în același timp. Femeia a aflat că avea cancer de colon în stadiul III, în timp ce soțul său a fost diagnosticat cu șapte tumori cerebrale, cancer la plămâni, ficat și oase, având în total 17 tumori.

Profesorii Samantha și Martin Boatman s-au cunoscut în anul 2008 și s-au căsătorit în 2011. În luna februarie a anului 2017 Samantha s-a operat pentru extirparea cancerului din zonele accesibile din punct de vedere medical. Pentru că boala se răspândise și la ganglionii limfatici, femeia a făcut și chimioterapie.

Dacă lucrurile par să meargă înspre bine pentru Samantha, Martin nu a avut parte de vești la fel de bune. Martin a primit un tratament care i-a micit tumorile cerebrale, dar cancerul de plămni este incurabil și doctorii nu știu cât timp mai are de trăit.

“Putem să avem cinci ani buni împreună sau să murim mâine. Încercăm să nu trăim într-o constantă stare de frică. Chiar dacă situația noastră este sumbră, suntem recunoscători pentru fiecare zi în care suntem împreună. Facem glume despre starea cui s-a înrăutățit mai mult. Umorul este modul în care noi trecem prin aceste ape noroioase”, a declarat Samantha pentru The Sun.

×
Subiecte în articol: parinti
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close