Antena 3 CNN Actualitate Inedit O vacă ce urma să fie sacrificată în Brazilia, a ”evadat” în ultima clipă și a ajuns pe un tobogan cu apă unde s-a distrat de minune. Imaginile au devenit virale

O vacă ce urma să fie sacrificată în Brazilia, a ”evadat” în ultima clipă și a ajuns pe un tobogan cu apă unde s-a distrat de minune. Imaginile au devenit virale

O vacă din Brazilia a devenit senzație virală după ce a scăpat dintr-un abator unde urma să fie sacrificată, și a ajuns într-un parc acvatic, unde s-a ”dat” pe un tobogn cu apă.

O vacă ce urma să fie sacrificată în Brazilia, a ”evadat” în ultima clipă și a ajuns pe un tobogan cu apă unde s-a distrat de minune. Imaginile au devenit virale
Sursa foto: Captură Youtube
de Alexandra Ionescu    |    15 Noi 2021   •   13:56

În cazul în care credeai că visezi cu ochii deschiși: da, aceasta este o propoziție reală și este ceva care s-a întâmplat cu adevărat.

Se pare că această poveste bizară provine de la o fermă de vite la aproximativ 500 de mile vest de Rio de Janeiro, unde o bovină urma să fie sacrificată.

Cu toate acestea, vaca a scăpat de moartea sa iminentă fugind din fermă și s-a adăpostit într-un parc acvatic vecin.

Oricum, la fel ca oricine alticineva care vizitează un parc acvatic, vaca a decis să se distreze și a mers literalmente pe unul dintre toboganele cu apă. Într-o imagine distribuită pe YouTube de Diário da Região - São José do Rio Preto, vaca poate fi văzută alunecând încet pe tobogan.

În acest moment, probabil vă întrebați ce s-a întâmplat cu vaca și ne face plăcere să spunem că avem o veste bună.

Potrivit radioului iHeart, evadarea îndrăzneață a vacii l-a cucerit pe proprietarul fermei de vite, care de atunci a decis să păstreze bovina ca animal de companie și a numit-o „Tobogã” - cuvântul portughez pentru „alunecare”.

Vaca a fost de fapt norocoasă că s-a întors acasă, deoarece cântărește 320 de kilograme, ceea ce depășește cu mult limita de 200 de kilograme pe care o poate suporta toboganul, potrivit The Independent.

×
Subiecte în articol: Brazilia vaca Tobogan parc acvatic
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close