Antena 3 CNN Actualitate Inedit "Cât de cold e portofelul?": Val de glume și ironii, după ce românii au stat la "coadă" să prindă bilete la concertele Coldplay din București

"Cât de cold e portofelul?": Val de glume și ironii, după ce românii au stat la "coadă" să prindă bilete la concertele Coldplay din București

A fost isterie astăzi, pe internet, după ce s-au pus în vânzare biletele la concertul trupei Coldplay, din 12 iunie 2024, de pe Arena Națională. Cererea a fost atât de mare încât, după numai două ore, trupa a anunțat un nou concert în Capitală, pe data de 13 iunie 2024.

"Cât de cold e portofelul?": Val de glume și ironii, după ce românii au stat la "coadă" să prindă bilete la concertele Coldplay din București
Sursa foto: Instagram
de Mia Lungu    |    25 Iul 2023   •   14:36

Zeci de mii de români s-au grăbit să prindă bilete la concertul Coldplay, astăzi.

La ora 9:00, când s-au pus oficial în vânzare, erau deja peste 34.000 de oameni în queue (la coadă), număr care a crescut extrem de rapid. La ora 9:08 deja erau 69.000 de oameni în aşteptare să cumpere un bilet. La ora 11:00, 78.000 de mii de fani încă stăteau la rând.

După ce trupa Coldplay a anunțat și cel de-al doilea concert, s-a format o nouă coadă, pentru biletele la evenimentul din 13 iunie 2024, de pe Arena Națională.

Pe internet s-a declanșat o adevărată isterie. Parte din fani s-au adunat pe rețelele sociale sau în aplicațiile de mesagerie, pentru a se organiza mai bine și a prinde un bilet. Iar unii dintre ei au povestit apoi experiența.

Citește și: Peste 100.000 de fani la coadă, pentru bilete pre-sale la concertul Coldplay din București, de anul viitor. Prețul tichetelor de acces

Bineînteles, glumele și meme-urile nu au întârziat să apară.

"Nu vă mai înghesuiți la Coldplay. Au anunțat deja că în ziua concertului vor anunța că nu mai pot ajunge.", a scris George Bonea, pe o rețea socială, făcând trimitere la faptul că, vara aceasta, mai mulți artiști cap de afiș la festivaluri importante, au anunțat pe ultima sută de metri că nu vor mai susține concertele la care sute de mii de fani cumpăraseră bilete încă de anul trecut.

"Cât de cold e portofelul după biletele la Coldplay?", a scris Mădălina Sandu, pe Facebook.

"373,5 lei - tribuna vis a vis de oficială, poziție centrală. Eu cred că puteau să ceară și dublu! Tot full va fi", i-a răspuns cineva.

"Și, cu cine mă mai văd la coadă la Coldplay?", a întrebat ironic Alexandra Ciucanu. Postarea ei a strâns rapid peste 100 de comentarii, ale fanilor români care încercau să prindă măcar un bilet la concert. Unii dintre ei aveau și peste 82.000 de persoane "în față".

"Fie ca zeii randomului să fie cu voi și să vă pună în coadă cât mai repede! Mult succes tuturor celor care încearcă azi să prindă bilete la Coldplay! Dacă prindeți bilete, nu uitați să NU dați share pe net și cu QR code-ul biletelor", a scris vloggerul Alin Pandaru.

Citește și: Coldplay anunță un al doilea concert în București, pe 13 iunie 2024, datorită "cererii incredibile"

Specialistul în PR, Claudiu Vrînceanu, a făcut, în schimb, un top al celor mai importante cozi pentru români.

"Cele mai importante cozi:

1. Coadă virtuală de azi, la bilete concert Coldplay.

2. Coada de la agențiile loto, când erau câștigurile alea mari la 6/49, anii '90.

3. Coada de la Vama Nădlac, tot anii '90.

4. Coada de la înscriere admitere ASE.

5. Coada de la street food din New York, de la băieții aia, Halal Guys, pe 6th Avenue.

6. Coadă bilete la FC Brașov - Inter Milano, Cupa UEFA, 2001. Biletul era atunci echivalentul a 300-400 de euro azi.

7. Coada de la Sagrada Familia în luna august. De atunci nu mai stau la cozi la muzee și catedrale.

8. Coada la secția de vot, prezidențiale. Nu mai contează anii, e istorie deja.

9. Coada de pe DN1, de la Bușteni, Azuga, Sinaia, Predeal, Poiana Țapului, Breaza, Comarnic.

10.................................................?", a scris acesta pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Coldplay glume ironii coada bilete concert
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close