Antena 3 CNN Actualitate Inedit I-a spus că fiica ei este grasă. Răspunsul mamei de devenit viral. Cum a pus-o la punct pe vânzătoare

I-a spus că fiica ei este grasă. Răspunsul mamei de devenit viral. Cum a pus-o la punct pe vânzătoare

I-a spus că fiica ei este grasă. Răspunsul mamei de devenit viral. Cum a pus-o la punct pe vânzătoare
Sursa foto: Foto: facebook
27 Ian 2016   •   09:41

Lexi Harris, o adolescentă de 13 ani din SUA, a trecut printr-o experiență neplăcută în timp ce se afla la cumpărături cu mama sa. Fata, care dorea să-și aleagă o ținută pentru banchet, a probat mai multe rochii, printre care și un model pe roșu, care nu i-a plăcut foarte mult pentru că era foarte mulat și nu o avantaja. Chiar înainte de a se duce înapoi în cabină pentru a se schimba, una dintre vânzătoare a venit spre ea și i-a spus că ar avea nevoie de un tip de lenjerie intimă care să-I subțieze corpul, sugerând astfel că fata are probleme cu greutatea.

Mama fetei i-a spus vânzătoarei că fata ei foarte frumoasă și că nu are nevoie de astfel de sugestii. Deranjată de comentariile femeii, mama adolscentei a decis să posteze un mesaj pe Facebook:

„Îmi doresc să-i fi  spus acelei vânzătoare că nu este ok ce a făcut, că sunt multe adolescente care au o părere foarte proastă despre ele. Fetele de toate vârstele și dimensiunile sunt perfecte pentru că așa le-a făcut Dumnezeu. Dacă ele se simt bine într-o anumită rochie, nu văd care e problema. Fata mea e înaltă, înoată, aleargă, dansează și face yoga. E în formă. Este frumoasă. Nu are nevoie să i se spună că nu este perfectă”.

 
Dear sales lady at Dillard's Towne East Mall, This is my teenage daughter who wanted to try on dresses for an upcoming...

Posted by Megan Naramore Harris on Wednesday, January 20, 2016

×
Subiecte în articol: greutate rochie vanzatoare
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close