Vasile bănuia că Mihai se culca cu soția sa, iar între cei doi s-a născut o dușmănie pe viață și pe moarte. Totul a culminat însă cu o întâmplare desprinsă parcă din filme

13 Iul 2019   •   00:14
Vasile bănuia că Mihai se culca cu soția sa, iar între cei doi s-a născut o dușmănie pe viață și pe moarte. Totul a culminat însă cu o întâmplare desprinsă parcă din filme Foto: Pixabay.com

Vasile bănuia că Mihai, un om de afaceri din Iași, se culca cu soția sa, iar între cei doi s-a născut o dușmănie pe viață și pe moarte. Totul a culminat însă cu o întâmplare desprinsă parcă din filme.

Pe 19 februarie 2014, Mihai Chirtea a observat o maşină condusă de Vasile Bordeianu, în apropierea barierei de la Tomeşti. Chirtea ar fi aruncat cu pietre către maşina lui Bordeianu, după care a intrat în sediul firmei sale, a luat o volă, şi a început să îl urmărească pe duşmanul său. Scenele au fost filmate, înregistrarea fiind depusă la dosar.

Acum, omul de afaceri este judecat la Curtea de Apel Iaşi pentru distrugere şi ameninţare. În primă instanţă, individul a primit o amendă penală de 4.000 de lei, însă procesul s-a reluat după ce părţile au fost nemulţumite de soluţie, scrie Adevărul.

Parteneri
x close