Veronica a plecat în Italia și a început să lucreze pentru un general. În scurt timp, a ajuns în patul bărbatului. Cum poftele acestuia erau de nestăvilit, ea a chemat-o în ajutor și pe Ramona. Este incredibil ce făcea italianul la 90 de ani în dormitor

19 Feb 2019   •   23:12
Veronica a plecat în Italia și a început să lucreze pentru un general. În scurt timp, a ajuns în patul bărbatului. Cum poftele acestuia erau de nestăvilit, ea a chemat-o în ajutor și pe Ramona. Este incredibil ce făcea italianul la 90 de ani în dormitor Foto: Pixabay.com

Veronica de 52 de ani a plecat în Italia să își găsească rostul. A început să lucreze în casa unui general italian de 90 de ani din Mazzini, Bologna, a cărui soție suferise un atac cerebral și avea nevoie de îngrijire. 

Doar că în scurt timp, românca a ajuns în patul italianului. Cum bărbatul începuse să aibă slăbiciune la ea, aceasta a început să-i ceară bani cu împrumut. Așa s-a făcut cu 25.000 de euro, bani pe care se pare că nu i-a mai returnat. 

Cum poftele generalului erau de nestăvilit, Veronica a chemat-o în ajutor și pe Ramona. Împreună au început să-i satisfacă pensionarului nevoile sexuale. Iar omul era generos cu ele. 

Veronica a fost dată afară din casa bătrânului în anul 2013. În august 2014, soția generalului a murit. În ciuda plângerilor la poliție, româncele au continuat să îl viziteze pe general și în anii ce au urmat, pentru a-i lua în continuare bani, spun fiii pensionarului.

„În ciuda faptului că a fost dată afară, femeia asta și amicele ei au continuat să vină să-l viziteze și să-l fure de bani, abuzând de starea lui și de sensibilitățile lui față de ele”, a precizat unul dintre fii.

Copiii spun că starea de sănătate a bătrânului s-a deteriorat și a suferit un infarct, pentru că lua în mod regulat Viagra.

Băieții fostului general afirmă că suma sustrasă de românce de la tatăl lor a ajuns la aproximativ 100.000 de euro.

De teamă că tatăl lor va fi cu totul sărăcit, fiii săi au făcut apel la justiție. Româncele vor fi judecate sub acuzația de fraudă, scrie stiridiaspora.ro. 

 

 

Parteneri
x close