Antena 3 CNN Actualitate Inedit Veronica i-a cumpărat bebelușului un premergător, însă atunci când a desfăcut cutia a înmărmurit! A chemat imediat poliția căci totul se putea sfârși într-o tragedie!

Veronica i-a cumpărat bebelușului un premergător, însă atunci când a desfăcut cutia a înmărmurit! A chemat imediat poliția căci totul se putea sfârși într-o tragedie!

Veronica i-a cumpărat bebelușului un premergător, însă atunci când a desfăcut cutia a înmărmurit! A chemat imediat poliția căci totul se putea sfârși într-o tragedie!
06 Dec 2019   •   10:33

O femeie care a dorit să le facă o bucurie unor prieteni, cumpărând de pe Goodwill un premergător pentru bebelușul acestora, a avut parte de un mare șoc atunci când a desfăcut coletul.

"Mi s-a părut cadoul perfect pentru un bebeluș", a spus Veronica Alvarez-Rodriguez, din Florida, potrivit CNN.

Femeia a mers la petrecerea dată în onoarea bebelușului cu cutia sigilată, căci așa o primise inițial. Acolo, părinții copilului au desfăcut cutia și au descoperit că aveau, în schimb, o pușcă semiautomată Mossberg 715T.

”Coincidența face ca toți soții noștri să fie militari, așa că au recunoscut imediat ce fel de armă este. Toți cei de la petrecere au început să pună întrebări despre cadoul inedit și râdeau de întreaga situație”, a mai spus Veronica.

Ulterior, oamenii au chemat poliția, care a confirmat veridicitatea armei din cutia pentru premergător.

Surprinzător este că, inițial, ofițerul de poliție le-a spus că pot păstra arma, căci nu reprezintă un pericol. Câteva zile mai târziu, oamenii au fost chemați la secție, cu armă cu tot, pentru a încerca să afle mai multe detalii despre anul fabricației, serie și alte detalii.

 


 

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close