Antena 3 CNN Actualitate Inedit VIDEO. Povestea tristă din spatele viralului „Moş Crăciun şi prietenii săi”. Ce pățise Petre cu puțin timp înainte

VIDEO. Povestea tristă din spatele viralului „Moş Crăciun şi prietenii săi”. Ce pățise Petre cu puțin timp înainte

VIDEO. Povestea tristă din spatele viralului „Moş Crăciun şi prietenii săi”. Ce pățise Petre cu puțin timp înainte
Sursa foto: foto: captura Youtube
20 Dec 2017   •   20:16

O înregistrare realizată în urmă cu aproape 10 ani a strâns peste un milion de vizualizări pe Youtube.

Puţini ştiu, însă, povestea din spatele viralului, care a fost înregistrat la Timişoara. Înregistrarea a fost realizată în studioul Tele Europa Nova, în cadrul emisiunii „La givan cu paorii”, realizată de Vasile Bucur, zis Uica, potrivit Adevărul.

În filmuleţul de câteva secunde în care apar Uica şi Petre Stoica, prezentat ca „un cunoscut fabulist şi epigramist momentul culminant este cel în care moderatorul îl întreabă pe invitat de unde e. Ignorând total întrebarea moderatorului, Petre începe să citească poezia „Moş Crăciun şi prietenii săi”.

„El avea aparat auditiv şi l-a uitat acasă. I-am spus: Băi, eu te întreb ceva şi tu răspunzi, dar el nu a auzit ce l-am întrebat. În continuare a fost emisiune de o oră. A spus ce a avut cu Moş Crăciun, a mai spus o fabulă, nişte epigrame. Dracii ăia de la echipa de filmare au pus pe Youtube secvenţa asta”, a declarat Vasile Bucur.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close