Antena 3 CNN Actualitate Inedit Viorel Cataramă recunoaște că a recurs la operații estetice. Care este vârsta reală a omului de afaceri

Viorel Cataramă recunoaște că a recurs la operații estetice. Care este vârsta reală a omului de afaceri

Omul de afaceri Viorel Cataramă pare mai tânar decât acum zece ani. Acest lucru i se datorează soției sale, celebrul chirurg estetician Adina Alberts care i-a efectuat mai multe operații estetice.

Viorel Cataramă recunoaște că a recurs la operații estetice. Care este vârsta reală a omului de afaceri
Sursa foto: Hepta
25 Mai 2020   •   22:55

Viorel Cataramă a împlinit 65 de ani în luna ianuarie și a recunoscut că modul în care arată i se datorează și soției sale.

”Am recunoscut că am apelat la operaţii estetice şi orice cetăţean de pe pământul ăsta ar trebui să facă la fel, să apeleze la toate descoperirile din domeniul medical", a spus Viorel Cataramă.

Adina Alberts a afirmat într-un interviu mai vechi că nu a fost nevoie să-și convingă soțul pentru că el are o mentalitate deschisă.

”Nu a fost nevoie să îl conving eu. Este un tip open minded. Cunoştea acest procedeu înainte de a mă întâni pe mine. Este adevărat că acum îmi este pacient şi eu sunt cea care are grijă de felul în care arată. Trebuie să recunoaşteţi că este departe de a fi vreun Mickez Roucke sau Sylvester Stallone. Totul la el este calculat şi executat cu simţul măsurii.”

×
Subiecte în articol: Viorel Catarama
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close