Antena 3 CNN Actualitate Inedit Vlad din Sibiu abia se urcase în autobuzul 11, când ceva de-a dreptul ireal s-a petrecut. Oamenii nu știau cum să coboare mai repede din mijlocul de transport în comun (VIDEO)

Vlad din Sibiu abia se urcase în autobuzul 11, când ceva de-a dreptul ireal s-a petrecut. Oamenii nu știau cum să coboare mai repede din mijlocul de transport în comun (VIDEO)

Vlad din Sibiu abia se urcase în autobuzul 11, când ceva de-a dreptul ireal s-a petrecut. Oamenii nu știau cum să coboare mai repede din mijlocul de transport în comun (VIDEO)
06 Feb 2019   •   23:50

Vlad din Sibiu tocmai se urcase în autobuzul 11, care circula spre Continental, în Sibiu, când ceva ireal s-a întâmplat.

Călătorii s-au plâns că e foarte cald în autobuz, ceea ce l-a enervat la culme pe șofer. Cum între părți izbucnise un conflict, conducătorul mijlocului de transport a izbit cu pumnul în geamul care îi separa de călători, făcându-l țăndări.

Un alt călător a povestit varianta sa. ”Este ora 14:55 ieșim de la lucru și ajungem în stație. Ne urcăm în autobuzul 11. Care pleacă de la Continental. Surpriză. Ușa din față de la șofer nu se deschide și mai este și o sfoară legată de bară sa nu ajungem la ea. Oamenii încep să facă gură să deschidă și ușa din față. Șoferul răspunde răstit: ”Că nu vrea el!”. Șoferul se enervează și sparge geamul. Urmează mai întâi râsete, pe urmă glume și în cele din urmă panică. Oamenii panicați coboară din autobuz. Nu știu dacă vi se pare normală reacția șoferului? Răspundeți voi…”, scrie un alt pasager, care a și filmat parțial cele relatate, după care a urcat clipul pe o rețea de socializare.

„Am urcat în autobuz la stația de la Simpa, de pe Alba Iulia. Am observat că spiritele sunt agitate între călători și șofer, iar pe parcurs au degenerat. Oamenii s-au plâns că e foarte cald în autobuz și pe bună dreptate. Șoferul a reacționat nervos, oamenii s-au enervat și ei iar în final, până la Lidl, șoferul a reușit să spargă geamul care îl separă de călători. A dat extrem de nervos cu pumnul și l-a spart”, a povestit un alt călător pentru publicatia Turnul Sfatului.

Conducerea societății sibiene de transport în comun a declarat că acțiunile șoferului sunt analizate de Comisia de disciplină a Tursib.

„La cursa cu plecare la ora 14.55 din staţia „S.C. Continental”, la oprirea în staţia „Lidl” a avut loc un conflict verbal între călători şi şofer, care nu ar fi deschis uşa din faţă a autobuzului, pentru urcarea/coborârea călătorilor. După plecarea din staţie, în intersecţia cu str.Maramureşului, şoferul a lovit cu mâna geamul de la uşa cabinei, provocând spargerea acestuia. Cazul va fi cercetat în Comisia de disciplină a societăţii, care va analiza toate aspectele, inclusiv imaginile de la camerele de supraveghere din interiorul autobuzului, urmând a se lua măsurile administrative care se impun”, se arată în răspunsul transmis de reprezentanții Tursib pentru Turnul Sfatului.

×
Subiecte în articol: transport autobuz
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close