Voia ca în cea mai frumoasă zi din viața sa să fie totul perfect, însă pentru o mireasă totul s-a transformat într-un coșmar. A ajuns la spital în chinuri cumplite... Ce i s-a întâmplat

15 Dec 2017   •   16:07
Voia ca în cea mai frumoasă zi din viața sa să fie totul perfect, însă pentru o mireasă totul s-a transformat într-un coșmar. A ajuns la spital în chinuri cumplite... Ce i s-a întâmplat Galerie foto (3) Foto: Instagram/Christine Jo Miller

Își dorea o nuntă perfectă, așa că în ziua precedentă ceremoniei, mireasa a decis să își culeagă singură buchetul de flori de lângă casa familiei sale din Lincoln, Nebraska, SUA.

Însă în ziua nunții, Christine Jo Miller s-a trezit în chinuri, după ce a avut o reacție alergică la florile sălbatice pe care le-a cules. Femeia s-a trezit cu o iritație cumplită pe fața sa. „Erm cea mai înspăimântătoare persoană de la nunta mea. Aveam dureri, nimeni nu știa ce să facă”, a povestit mireasa pentru Inside Edition.

Cu toate acestea, Christine Jo Miller a mers mai departe cu ceremonia, însă înainte de recepție s-a dus la spital, unde i s-au administrat pastile și i s-a făcut o injecție. Chiar și așa nu a putut rămâne până la final la petrecere.

 

Parteneri
x close