x close

Vopseaua de păr aproape a ucis-o! Era atât de deformată încât arăta precum „un extraterestru”. Medicii au fost la un pas să o radă în cap, doar ca să o scape de reacția alergică!

de A.M.P    |    03 Dec 2019   •   10:24

O tânără de 24 de ani, mamă a doi copii, a fost la un pas să moară în urma unei reacții alergice la vopseaua de păr.

Shannon Thurston, din Essex, Marea Britanie, a ajuns la spital cu fața umflată și probleme de respirație după ce a încercat să se vopsească acasă, fără să testeze inițial produsul pe pielea ei.

Potrivit medicilor, Shannon a reacționat atât de violent la o substanță chimică din compoziția vopselei: Para-fenilendiamina (PPD), scrie The Sun.

”Mă simt atât de prost că nu mi-am dat seama că poți dezvolta o alergie la anumite ingrediente chiar și după ce ai fost expus la ele anterior. Sper ca oamenii să înțeleagă cât de gravă poate fi o reacție alergică. Pe mine aproape m-a ucis”, a spus Shannon.

Femeia a povestit că se vopsește la păr încă din 2007, pe când avea 12 ani. Cu toate acestea, niciodată nu a avut reacții alergice la vopseaua de păr. Până acum.

”Eram îngrozită. Arătam ca un extraterestru”, a spus ea.

Reacțiile tinerei au apărut la aproximativ 24 de ore de la aplicarea vopselei de păr și au fost atât de grave că medicii i-au administrat steroizi și antihistaminice pentru a opri alergia.

Ba chiar a fost luată în calcul și tăierea părului, de la rădăcină, însă Shannon nu a fost de acord.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati