Antena 3 CNN Actualitate Inedit Din această epavă o femeie a ieșit pe propriile picioare. Povestea unei supraviețuiri miraculoase pe autostradă

Din această epavă o femeie a ieșit pe propriile picioare. Povestea unei supraviețuiri miraculoase pe autostradă

O femeie din statul american Washington își numără stelele norocoase după o supraviețuire miraculoasă în urma unui accident rutier care i-a aplatizat, practic, mașina.

Din această epavă o femeie a ieșit pe propriile picioare. Povestea unei supraviețuiri miraculoase pe autostradă
Sursa foto: Twitter @wspd7pio
de Adrian Iclozan    |    18 Noi 2021   •   15:07

Potrivit poliției, șoferița a fost lovită din spate de un camion în timp ce conducea, marți, pe I-5, autostradă care se întinde de-a lungul coastei de vest a SUA.

Fotografii distribuite de autorități arată cum autovehiculul femeii a fost complet sfărâmat sub roțile masivului camion.

În pofida tabloului șocant, femeia de la volan a scăpat din accident doar cu răni minore.

"Nu există cuvinte pentru a descrie coliziunea. În mod miraculos, se pare că a scăpat (femeia, n.r.) doar cu răni minore", a scris pe Twitter polițistul Rocky Oliphant.

"Mașina a fost lovită din spate, a fost pliată în două bucăți iar camionul s-a oprit pe plafonul mașinii. În 14 ani de meserie n-am văzut nimic asemănător", a continuat el.

Polițistul a povestit că victima și-a făcut apariția din Nissan-ul său aplatizat după ce o macara a ridicat partea din față a camionului de pe autoturismul strivit.

Femeia de 46 de ani a reușit să iasă din epava mașinii pe picioarele sale.

Investigația accidentului arată că șoferița a încetinit înainte de coliziune pentru că un alt camion, aflat în fața sa, a încetinit, la rândul său.

Însă camionul din spate nu a frânat la timp, percutând mașina și proiectând-o în vehiculul din față.

Șoferul care a provocat coliziunea a fost citat de poliție pentru nerespectarea distanței de siguranță.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close