Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ziua și fotografia! O tânără se pozează zilnic, de 21 de ani - VIDEO

Ziua și fotografia! O tânără se pozează zilnic, de 21 de ani - VIDEO

Ziua și fotografia! O tânără se pozează zilnic, de 21 de ani - VIDEO
Sursa foto: Foto: pixabay.com
17 Mai 2017   •   09:22

Britanica Suman Bansal are nu mai puțin de 7.665 de poze. Tânăra în vârstă de 21 de ani s-a fotografiat în fiecare zi a vieții ei, potrivit Daily Mail

Vă trebuie o zi întreagă să parcurgeţi albumul de familie? Britanica Suman Bansal din Kent, Marea Britanie, are nevoie de o săptămână să-şi vizioneze cei 21 de ani de viaţă. Născută la 16 mai 1996, în Gillingham, Kent, Suman a fost cel mai fumos dar pentru părinţii ei.

„Totul a început la 3 ianuarie 1996, cu ecografia. Am vrut să facem poze pentru bunicii lui Suman care se aflau în India, să vadă cum le creşte nepoata. Apoi a devenit rutină: ziua şi poza”, a declarat tatăl fetei.

De multe ori tatăl rata poza zilnică şi o trezea noapte să o fotografieze. „Nu îmi vine să cred că Suman are 21 de ani şi a făcut cea de a 7.665-a poză de ziua ei, la 16 mai”, a mai adăugat emoţionat părintele.

Suman a plecat la facultate, însă continuă chiar și acolo tradiția. Și-a făcut singură fotografiile zilnice și le-a trimis pe Internet părinţilor pentru a le adăuga la album.

„M-am obişnuit cu pozele. Chiar dacă ajung obosită acasă după cursuri, simt că redevin copilă când mă pozez, pentru că îmi amintesc de vremurile când eram de o şchioapă şi tata mă punea la panou”, a povestit Suman.

O tânără se pozează zilnic, de 21 de ani

 

×
Subiecte în articol: fotografie zilnic britanica
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close