Antena 3 CNN Actualitate Informare meteo de ninsori și viscol. Care sunt zonele vizate

Informare meteo de ninsori și viscol. Care sunt zonele vizate

Informare meteo de ninsori și viscol. Care sunt zonele vizate
20 Feb 2017   •   12:41

Meteorologii au emis luni o informare de ninsori și ploi valabilă pentru zonele de munte. Informarea este valabilă începând cu data de 21 februarie, ora 05:00 și expiră la 22 februarie, ora 10:00.

În intervalul menţionat, în vestul, nord-vestul şi centrul ţării, precum şi la munte, vor fi precipitaţii moderate cantitativ şi se vor cumula local 10...15 l/mp şi pe arii restrânse peste 25 l/mp, conform meteoromania.ro

La munte şi în Maramureş vor predomina ninsorile şi, îndeosebi în nordul Carpaţilor Orientali, în Munţii Apuseni şi la altitudini mari în Carpaţii Meridionali, se va depune strat nou, consistent de zăpadă. În Crişana şi Transilvania se vor semnala precipitaţii mixte ce vor favoriza depunerile de polei.

Temporar vântul va avea intensificări în zona de munte, cu viteze de 50...60 km/h, iar pe creste rafalele vor depăşi 70...80 km/h, viscolind şi spulberând ninsoarea.

Totuși, vremea pare să se îndrepte în alte zone, în condițiile în care meteorologii au anunțat o încălzire puternică în alte regiuni ale țării.

×
Subiecte în articol: informare viscol ploi Muntii Apuseni meteo
Parteneri
Avertizare meteo ANM imediată! Lista județelor vizate de Cod galben
x close