Antena 3 CNN Actualitate Noi informații în cazul cadavrului găsit în Lacul Herăstrău. Ce a descoperit Poliția Română

Noi informații în cazul cadavrului găsit în Lacul Herăstrău. Ce a descoperit Poliția Română

Politia Română a emis un comunicat privind descoperirea unui cadavru în Lacul Herăstrău, vineri, 15 decembrie.

Noi informații în cazul cadavrului găsit în Lacul Herăstrău. Ce a descoperit Poliția Română
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Dec 2023   •   17:57

O anchetă a fost inițiată de către polițiști pentru a determina dacă persoana decedată este un bărbat în vârstă de 46 de ani, care a fost raportat dispărut de către familia sa. Acesta a plecat către locul de muncă în data de 13 decembrie și nu a mai fost observat de atunci.

”La data de 15 decembrie 2023, în jurul orei 12.40, Secţia 2 Poliţie fost sesizată, prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în lacul din incinta unui parc, situat în Sectorul 1, se află o persoană, posibil înecată.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii, precum şi scafandri SMURD, care au procedat la extragerea persoanei în cauză”, a transmis, vineri, Poliţia Capitalei.

Incidentul s-a produs în Parcul Herăstrău.

Citește și: Un bărbat a murit înecat în Lacul Herăstrău din București. A fost scos din apă în zona unui cunoscut restaurant

Potrivit poliției, în urma procedurilor specifice efectuate de echipajul de prim-ajutor, persoana a fost declarată decedată.

”Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a mai precizat sursa citată.

Potrivit poliţiştilor, trupul neînsufleţit urmează a fi transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

”Din cercetările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că în cursul acestei dimineţi, a fost sesizată dispariţia unui bărbat, în vârstă de 46 de ani, de către familie.

Bărbatul a plecat de la adresa de domiciliu, din Sectorul 4, la data de 13 decembrie 2023, în jurul orei 11.30, către locul de muncă şi nu a mai revenit”, a mai transmis Poliţia.

Potrivit sursei citate, demarând procedurile de depistare a bărbatului, în timp ce poliţiştii Secţiei 2 Poliţie efectuau cercetări la ultima locaţie în care a fost văzut, a fost înregistrat apelul, prin sistem 112, cu privire la persoana găsită în lac.

”După efectuarea procedurilor specifice, se va stabili cu exactitate dacă persoana găsită în lac, este aceeaşi persoană, despre care am fost sesizaţi şi care face obiectul cazului de dispariţie, înregistrat la Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 4”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

×
Subiecte în articol: Lacul Herastrau cadavru Poliția Română
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close