Antena 3 Actualitate Noi informaţii în cazul muncitorilor omorâţi în apartamentul din Oneşti. Soţia criminalului: ”Omoară-i, că şi noi am suferit!”

Noi informaţii în cazul muncitorilor omorâţi în apartamentul din Oneşti. Soţia criminalului: ”Omoară-i, că şi noi am suferit!”

de Redacția Antena 3    |    21 Mai 2022   •   11:18
Noi informaţii în cazul muncitorilor omorâţi în apartamentul din Oneşti. Soţia criminalului: ”Omoară-i, că şi noi am suferit!”

La mai bine de un an de la dubla crimă de la Oneşti, ies la iveală noi detalii despre ce s-a întâmplat în acea zi.

Doi muncitori care veniseră să renoveze un apartament au fost luaţi ostatici pe 1 martie 2020 şi apoi omorâți de fostul proprietar al locuinţei.

Gheorghe Moroşan este judecat pentru lipsire de libertate, omor calificat şi tulburarea liniştii publice, în timp ce soţia acestuia, Aurelia Moroşan, trebuie să răspundă pentru complicitate la lipsire de libertate şi omor calificat.

Răzvan Ghiula, poliţist la Serviciul de Investigaţii Criminale Bacăucare, a negociat pentru viaţa celor doi bărbaţi și a făcut declaraţii în justiţie.

”Declaraţii năucitoare astăzi la termenul de judecată în cazul crimelor de la Oneşti. Unul dintre martorii din dosar (poliţist judiciar aflat la fata locului) a declarat în faţa judecătorului că Aurelia Moroşan îi spunea acestuia că este perfect de acord ca Moroşan să îi omoare pe toţi fiindcă şi ei au suferit la rândul lor.

Asta după ce poliţistul o implorase pe Aurelia, în repetate rânduri, să-şi oprească soţul din acţiunile criminale. Atitudinea lui Moroşan în continuare extrem de sfidătoare şi arogantă pe timpul declaraţiilor, fară urmă de regret. Estimăm o soluţie în proces în cel mult două termene”, a spus avocatul Adrian Cuculis.

Potrivit informaţiilor din anchetă, Aurelia Moroşan, soţia criminalului, a monitorizat în permanenţă acţiunea poliţiei şi îi transmitea soţului fiecare mişcare făcută de aceştia. 

×
Subiecte în articol: Onesti crima apartament

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close