Antena 3 Actualitate Informații de ultimă oră despre Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă

Informații de ultimă oră despre Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă

de Sergiu Cora    |    22 Mar 2021   •   19:36
Informații de ultimă oră despre Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă
Sursa foto: Hepta

Starea de sănătate celebrului cântăreţ de muzică lăutărească este în continuare extrem de gravă. În ceea ce priveşte şansele de vindecare în cazul artistei Gabi Luncă, medicii spun că sunt speranţe foarte mari de vindecare.

Veştile de la Spitalul Floreasca în ceea ce îl priveşte le Nelu Ploieşteanu nu sunt mai bune. Este în stare foarte gravă. Este internat în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a spitalului. Medicii sunt oarecum rezervaţi şi spuneau că undeva după 10 zile de tratament ar trebui să vedem o îmbunătăţire a stării lui. Sunt mai multe elemente care conduc către acest progostic.

Vârsta înaintată a artistului, dar şi o serie de afecţiuni preexistente şi poate şi o prezentare tardivă la spital. O serie de medici spun că dacă ar fi  continuat tratamentul la prima prezentare la spital, poate că nu s-ar fi ajuns aici.

Vin veşti bune de Spitalul de Urgenţă Ilfov, acolo unde este internată Gabi Luncă. Artista este într-o stare bună. Respiră singură. E drept, din când în când se mai ajută cu o mască de oxigen, ea nu este intubată. Este perfect conştientă. Medicii ne transmit că evoluţia bolii este una bună. Saturaţia de oxigen în sânge este una aproape perfectă. Medicii spuneau de 94% saturaţie. Medicii vor hotorî zilele următoare dacă o vor externa din spital.

×
Subiecte în articol: Gabi Luncă Nelu Ploiesteanu

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close