Antena 3 CNN Actualitate Informații de ultimă oră în cazul femeii ucise la grădiniță de soțul său. Ce spune avocatul victimei despre această situație

Informații de ultimă oră în cazul femeii ucise la grădiniță de soțul său. Ce spune avocatul victimei despre această situație

Informații de ultimă oră în cazul femeii ucise la grădiniță de soțul său. Ce spune avocatul victimei despre această situație
26 Ian 2018   •   18:23

Apar tot mai multe mărturii îngrozitoare despre violențele la care era supusă femeia ucisă de soț la grădinița la care era diretoare. 

În acest caz, judecatorii au emis un ordin de protectie pt aceasta femeie de 38 de ani. din luna noiembrie, barbatul nu avea voie sa se apropie la mai putin de 200 de m de ea și nici nu avea voie să o caute acasă sau la locul de muncă. barbatului nu i a pasat ca in mom atacului sunt multi copii la cursuri. A intrat direct în biroul femeii și, fara sa stea prea mult la discutii, a injunghiat o pe femeie de două ori în zona abdomenului. 

Medicii de pe ambulanțe au găsit-o pe victimă în stop cardio respirator, a reușit să fie stabilizată cât să fie transportată la spital, iar medicii de acolo au încercat să-i salveze viața. Din păcate, s-a stins din viață la doar câteva ore după ce a ajuns în spital. 

Bărbatul a fost dus la audieri de către polițișt, apoi a fost condus la Serviciul Omoruri din Capitală. Acolo vor continua audierile, iar procurorul va emite și o ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Cel mai probabil mâine va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Avocatul femeii ucise a povestit cum a ajuns aceasta să ceară ordin de restricție pentru soțul său, pe care l-a și obținut, dar se pare că nu i-a ajutat la nimic. 

"Eu nu am văzut așa ceva într-un dosar cu ordin de protecție. Avea o grămadă de poze în care arăta groaznic, bătută în ultimul hal. Ceva de nedescris. Bineînțeles că i s-a admis ordinul de protecție, el probabil nu s-a mai apropiat o perioadă de ea. Se vedea din poze cât de violent era. Ea voia să se despartă de el și el nu accepta situația. Avea o grămadă de plângeri la poliție", a declarat avocatul femeii ucise. 

×
Subiecte în articol: gradinita avocatul
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close