Antena 3 CNN Actualitate Informații în premieră de la ultima petrecere a SRI. Pentru prima oară în 10 ani, Laura Codruța Kovesi a lipsit

Informații în premieră de la ultima petrecere a SRI. Pentru prima oară în 10 ani, Laura Codruța Kovesi a lipsit

Informații în premieră de la ultima petrecere a SRI. Pentru prima oară în 10 ani, Laura Codruța Kovesi a lipsit
Sursa foto: sursa foto: Agerpres
01 Apr 2017   •   23:57

Presa a relatat de multe ori povestiri ale unor participanți la petrecerile SRI, acolo unde deseori s-a pus în secret țara la cale. Participau membrii SRI-ului, participau politicieni, oameni din justiție, oameni cu greutate. Printre discuțiile care avea loc acolo erau uneori strecurate și subiecte legate de dosarele grele aflate pe rolul instanțelor. Cu alte cuvinte se decidea CUM, CÂND și DE CE. 

Iată cum se petreceau astfel de petreceri, după cum a relatat la ''Sinteza Zilei'' fosta șefă a DIICOT Alina Bica.

''La masa unde stătea doamna Kovesi cu domnul Mariu Iacob, era un pelerinaj - lumea venea, se așeza, conversa zece minute, un sfert de oră. Kovesi stătea de regulă cu doamna Stanciu la masă. Domnul Coldea stătea de regulă cu domnul Dumbravă, cu colegii domniei sale, dar se așeza și la masa doamnei Kovesi'', a povestit Alina Bica.

Ultima petrecere de acest fel a avut loc chiar miercuri, după bilanțul Serviciului Român de Informații. Totuși, nu a fost vorba de o petrecere ca pe vremuri, pentru că de acestă dată au lipsit anumite nume importante, printre care și procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi.

Adrian Țuțuianu, președintele Comisiei de Control al SRI, a povestit în cadrul Ediției speciale cum a decurs recepția SRI.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close