Antena 3 CNN Actualitate Mărturii înfiorătoare din Spitalul Suceava: ”Este lăsat să moară de foame și sete!”

Mărturii înfiorătoare din Spitalul Suceava: ”Este lăsat să moară de foame și sete!”

După ce, ieri, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat încă 13 decese din cauza coronavirusului, toți pacienții fiind internați la Spitalul Județean Suceava, noi informații înfiorătoare despre condițiile din acest spital ies la iveală.

Mărturii înfiorătoare din Spitalul Suceava: ”Este lăsat să moară de foame și sete!”
Sursa foto: pixabay.com
de L.D.    |    31 Mar 2020   •   08:21

Fără mâncare, fără medicamente, fără îngrijiri medicale.. de asta are parte un bătrân de 80 de ani, infectat cu coronavirus, internat la Spitalul Județean din Suceava, potrivit unei postări pe o rețea socială. 

”Te rog să faci publică situația bunicului meu care este lăsat să moară de foame la spitalul din Suceava. Rezistă foarte bine la coronavirus, plămânii lui luptă, dar moare de foame și de sete. Este imobilizat la pat și nicio asistentă nu vine să îi dea o gură de apă sau de mâncare. De asemenea, el are un tratament complex pentru inimă și alte afecțiuni, pe care de o săptămâni nu i l-a administrat nimeni. Repet, bunicul meu aproape a învins coronavirus la peste 80 de ani dar este lăsat să moară de foame în spital de cadrele medicale”.

”Într-o săptămână de când e internat la Suceava nu a venit niciun medic la el, noroc cu un domn din salon care, din umanitate, i-a mai dat să bea apă și câte o banană sau ce a mai avut și el. Acum acel domn a fost mutat în alt salon, de acum, bunicul meu chiar a rămas fără niciun ajutor, sortit morții. Nu pot să concep că în anul 2020 oamenii sunt lăsați să moară de foame, la propriu, într-un spital”, scrie în mesajul postat pe rețeaua socială.

×
Subiecte în articol: spitalul suceava batran lasat sa moara

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close