Antena 3 CNN Actualitate Informaţii noi din ancheta atacului în stil mafiot petrecut lângă Bucureşti

Informaţii noi din ancheta atacului în stil mafiot petrecut lângă Bucureşti

Avem informaţii noi din ancheta atacului în stil mafiot petrecut lângă Bucureşti. Reporterii Antenei 3 au obţinut, în exclusivitate, imagini surprinse de camerele video de supraveghere din zona în care o maşina a fost incendiată iar, în interior, o persoană a fost găsită carbonizată.

Informaţii noi din ancheta atacului în stil mafiot petrecut lângă Bucureşti
Sursa foto: Antena 3
de Carmina Pricopie    |    09 Mai 2022   •   13:10

 Primii suspecţi sunt un bărbat şi o femeie. Anchetatorii au anunţat că trupul neînsufleţit găsit în maşină este al unui bărbat. 

Un cadavru a fost găsit într-o maşină care ardea în Măgurele

Focul a fost observat de un barbat care a sunat la 112. Maşina nu avea numere de înmatriculare şi în interior a fost descoprit un craniu şi mai multe oase în portbagajul automobilului.

Rămășițele umane descoperite au fost strânse și trimise la Institutul de Medicină Legală pentru analize amănunțite. Anchetatorii cred că ar fi vorba despre o crima întrucat craniul avea urme de lovituri cu un corp dur.

Poliţiştii caută doua maşini care au ajuns aici din Bucureşti şi ar fi părăsit locaţia pe acelaşi drum.

Anchetatorii încearcă să stabilească un cerc de suspecţi în cazul descoperirii macabre de la marginea localităţii Măgurele din judeţul Ilfov.

Un bărbat şi o femeie, principalii suspecţi

Pentru acest lucru au analizat mai multe imagini surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Aşa au descoperit că un bărbat şi o femeie se plimbau pe stradă chiar în zona în care a fost incendiată maşina.

Potrivit unor surse, cele două persoane ar fi ajuns în localitatea Măgurele cu două autoturisme. 

Pentru moment, anchetatorii lucrează la identificarea celor doi.

Tot medicii legişti urmează să stabilească şi vârsta bărbatului dar şi dacă era deja mort când maşina a fost incendiată sau dacă a murit carbonizat.

Anchetă în desfăşurare în cazul crimei cu incendiere

Indiciile se adună, aşadar, din ancheta crimei în stil mafiot, dar, momentan, poliţiştii nu au un fir solid pe care să îl urmeze. Ar fi încă un eşec pe tabloul criminaliştilor, după cazul neelucidat de la Arad.

Carmina Pricopie, senior editor Antena 3, a oferit în exclusivitate la Antena 3, informaţii noi din anchetă.

"Un bărbat şi o femeie au fost surprinşi de aceste camere de supraveghere amplasate în proximitatea locului respectiv, pentru că maşina a fost abandonată şi incendiată în mijlocul câmpului. Aşadar, foarte aproape de acea maşină nu există camere de supraveghere, pentru că nu sunt nici locuinţe, însă aceste imagini ar fi fost surprinse în acea dimineaţă, în jurul orei 7. Foarte important este că, din imaginile analizate în acea zi de anchetatori, maşina care a ars nu se vede trecând pe nicio cameră de supraveghere. Asta ne conduce cu ideea la faptul că ea ar fi fost dusă în altă zi acolo şi abia în acea dimineaţă, cineva, criminalul sau presupuşii criminali, au mers şi au incendiat-o folosind o substanţă uşor inflamabilă. 

Carmina Pricopie, despre maşina care a fost incendiată pe câmp

Potrivit informaţiilor mele, maşina respectivă a fost fabricată în 2017, în România şi înregistrată în Italia la o firmă de închirieri auto.

În acest moment, achetatorii aşteaptă un răspuns din partea autorităţilor  italiene pentru a vedea dacă ea a rămas în continuare la acea firmă de închirieri sau dacă a fost radiată şi vândută unei alte persoane. Este o anchetă extrem de complicată. Până acum s-a stabilit doar sexul victimei. Vorbim despre un bărbat.

Până în acest moment, anchetatorii nu au vreo persoană care să corespundă acestor semnalmente pe care anchetatorii le au, dar până acum nu le-au dat publicităţii, să corespundă cu vreo persoană dată dispărută. Sunt foarte importante informaţiile care urmează să vină din Italia, însă în acest moment, locul crimei este în continuare izolat, iar anchetatorii au ridicat mai multe camere de supraveghere până aproape de Bucureşti. Vorbim de graniţa cu Capitala (...) Mai există şi alte camere de supraveghere care au surprins o dubă care se plimbă prin zonă, în acea dimineaţăm, însă aceste informaţii sunt verficate. Sunt mai multe piste luate în considerare", a precizat Carmina Pricopie, în exclusivitate la Antena 3.

Citiţi şi: Imagini din locul unde a fost găsit bărbatul tranșat și incendiat în portbagajul unei maşini, lângă Bucureşti

×
Subiecte în articol: Magurele camp București ancheta crima
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close