Antena 3 CNN Actualitate Informaţii noi în cazul crimei care a îngrozit ţara. Presupuşii criminali au scăpat de cadavrul italianului într-o oră şi 42 de minute

Informaţii noi în cazul crimei care a îngrozit ţara. Presupuşii criminali au scăpat de cadavrul italianului într-o oră şi 42 de minute

Apar noi informaţii în cazul crimei de la Măgurele. Presupuşii criminali au scăpat de cadavrul italianului într-o oră şi 42 de minute. Valentin, cel acuzat că, împreună cu soţia lui, l-ar fi ucis pe cetăţeanul italian, ar fi trebuit să fie la închisoare, pentru că a încălcat condiţiile executării unei pedepse cu suspendare.

Informaţii noi în cazul crimei care a îngrozit ţara. Presupuşii criminali au scăpat de cadavrul italianului într-o oră şi 42 de minute
Sursa foto: Antena 3
de Carmina Pricopie    |    13 Mai 2022   •   09:27

O oră şi 42 de minute. De atât au avut nevoie cei doi suspecţi pentru a scăpa de cadavrul italianului.

Tot filmul macabru a fost surprins de camerele de supraveghere.

Cronologia detaliată a crimei din Măgurele

Acţiunea s-a derulat în creierii nopţii pe 7 mai. Italianul era deja mort. Prima care iese din bloc este ea. La ora 3 şi 30 de minute. 3 minute mai târziu se întoarce.

La ora 3 şi 42 de minute, doi indivizi, cel mai probabil Carmeluţa şi Valentin, ies din bloc. Amândoi au telefoanele aprinse. El pare să iniţieze o convorbire cu cineva. Fac stânga.

8 minute mai târziu, se întorc în bloc. Stau în apartament o oră. Apoi ies cu mai multe bagaje voluminoase. În 13 minute au cărat la maşină tot ce-i putea incrimina: cadavrul, covorul, obiectele personale ale italianului şi mai multe probe din apartament. S-au urcat în maşină şi şi-au dus planul până la capăt. S-au întors acasă cu autobuzul. Sunt filmaţi intrând în bloc la ora 6 şi 5 minute. La ora 7, ea pleacă iar din bloc cu mai multe sacoşe. Se întoarce fără ele şi mai face acelaşi lucru peste jumătate de oră.

Derulând înapoi, pe data de 6, în ziua în care Mauro Gadda a ajuns în apartamentul din Ferentari, anchetatorii au aflat că acesta a fost atras într-o cursă.

Soţii Bărbălău ar fi plănuit să-l ucidă pe italian ca să-l jefuiască

Italianul a intrat în locuinţa celor doi la ora 18. La ora 19, ea a dus copiii de-acasă.

Derulând înapoi, pe data de 6, în ziua în care Mauro Gadda a ajuns în apartamentul din Ferentari, anchetatorii au aflat că acesta a fost atras într-o cursă. Soţii Bărbălău ar fi plănuit să-l ucidă ca să-l jefuiască. Italianul a intrat în locuinţa celor doi la ora 18. La ora 19, ea a dus copiii de-acasă.

Valentin mai are o condamnare, pentru că a bătut un poliţist. Una cu suspendare pentru ultraj. Avea şi ordine de protecţie pentru că-şi bătea soţia şi un dosar pentru violenţă în familie.

În februarie, Serviciul de Probaţiune a sesizat instanţa să anuleze suspendarea pentru că încălcase de mai multe ori condiţiile supravegherii.

"(...) persoana supravegheată nu a acţionat cu rea credinţă şi nu se identifică în comportamentul intimatului acţiuni sau inacţiuni săvârşite cu intenţie calificată", se arată în decizia Judecătoriei Sectorului 5.

Cei doi soţi, arestaţi preventiv încă de ieri, au atacat deja decizia imediat după pronunţare.

 

×
Subiecte în articol: crima Magurele cadavru italian
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close