Antena 3 CNN Actualitate Infotrafic. 6 morţi şi 13 răniţi grav în accidentele din ultimele 24 de ore

Infotrafic. 6 morţi şi 13 răniţi grav în accidentele din ultimele 24 de ore

Infotrafic. 6 morţi şi 13 răniţi grav în accidentele din ultimele 24 de ore
Sursa foto: Foto: INTACT Images
22 Feb 2011   •   10:48

Începutul săptămânii nu a fost lipsit de incidente rutiere. Conform centrului Infotrafic, în ultimele 24 de ore au avut loc 15 accidente, soldate cu şase morţi şi 13 răniţi grav.

Principalele cauze ale accidentelor au fost traveresarea neregulamentară, viteza excesivă sau neadaptată la condiţiile de drum şi conducerea imprudentă.

La această oră se circulă bine pe majoritatea drumurilor naţionale din ţară, excepţie făcând anumite porţiuni de şosea pe care traficul se desfăşoară îngreunat din cauza unor lucrări: DN66 Târgu Jiu - Petroşani, acolo se circulă pe o jumătate de cale din cauza unei alunecări de teren şi DN 10 Buzău - Braşov, între localităţile Siriu şi Chirileşti, unde traficul rutier se desfăşoară pe un singur fir, alernativ în ambele sensuri.

De asemenea, din cauza zăpezii se merge îngreunat pe DN67C Novaci - Rânca, în judeţul Gorj; DN7A Voineasa - Obârşia Lotrului şi DN7D la limita cu judeţul Argeş. Aceiaşi situaţie se întâlneşte şi pe DN12C, în zona Lacu Roşu şi DN13B, la Bucin, în judeţul Harghita, pe DN13E, în judeţul Covasna dar şi pe DN1R, şi DN7C pe raza judeţelor Cluj şi Sibiu.

×
Subiecte în articol: Infotrafic drumuri nationale
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close