Antena 3 CNN Actualitate Infotrafic. Circulaţie în condiţii de iarnă, în mai multe judeţe din ţară

Infotrafic. Circulaţie în condiţii de iarnă, în mai multe judeţe din ţară

Infotrafic. Circulaţie în condiţii de iarnă, în mai multe judeţe din ţară
Sursa foto: Foto: Agerpres
17 Dec 2010   •   08:31

La această oră se merge în conditii de iarnă, zăpada pe carosabil şi vânt puternic pe mai multe drumuri din judeţele Constanţa, Argeş, Galaţi, Brăila, Ilfov, Călăraşi, Tulcea şi Teleorman.

Aceleaşi condiţii le întâlnim şi pe DN7 între Piteşti -Râmnicu Vâlcea si Sibiu. în Capitală a mai nins în această noapte şi pentru că este vineri, poliţiştii se aşteaptă ca traficul să fie mai aglomerat în această dimineaţă în zona centrală, pe Şos. Colentina, Şos. Fundeni, Şos. Mihai Bravu, în zona Răzoare, pe Calea 13 Septembrie, Calea Şerban Vodă şi dinspre Bd. Naţiunile Unite către Piaţa Unirii.

Şoferii sunt rugaţi să conducă prudent şi să păstreze o distanţa mai mare între masini, pe Bulevardul Timişoara, în zona pasajelor Muncii şi Fundeni, în zona Academiei Militare, a Autogării Filret, pe Şos. Cotroceni, str. Izvor şi pe Podul Grant, unde carosabilul este acoperit cu zăpadă. Nu uitaţi că trecerea de la aderenţa unui carosabil uscat la cea umedă a creat întotdeauna probleme celor care sunt tentaţi să apese mai mult decât este cazul pe pedala de acceleraţie.

 

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close