Antena 3 CNN Actualitate INFOTRAFIC: Cum se circulă pe drumurile din țară

INFOTRAFIC: Cum se circulă pe drumurile din țară

INFOTRAFIC: Cum se circulă pe drumurile din țară
Sursa foto: Foto:facebook.com/PolitiaRomanawww.politiaromana.ro
22 Ian 2016   •   08:27
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteorologice nefavorabile.

În judeţul Gorj a nins slab în cursul nopţii pe DN67C Novaci - Rânca. Acum nu mai ninge, însă vântul bate cu putere între kilometri 24 şi 34+800 de metri, spulberând zăpada de pe marginea drumului pe partea carosabilă. Se acţionează cu două utilaje de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant.

Pentru judeţul Arad, până la ora 10:00, este în vigoare o atenţionare nowcasting referitoare la ceaţă, emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie. Centrul Infotrafic le recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de vizibilitate, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să folosească luminile de întâlnire. Pentru a nu-i stânjeni pe ceilalţi participanţi la trafic, luminile de ceaţă trebuie utilizate doar dacă vizibilitatea scade semnificativ (împreună cu cele de întâlnire).

În judeţul Caraș-Severin, DN57 Cozla – Șvinița este închis din cauza căderilor de pietre de pe versanți. Poate fi folosită următoarea rută ocolitoare: DN57 Moldova Nouă – Oraviţa, DN57B Oraviţa - Bozovici - Anina – Bozovici – Iablaniţa.

×
Subiecte în articol: Infotrafic drumuri nationale
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close