Infotrafic. Restricţii pe DN 1, după ce podul de la intrarea în localitatea Cornu a fost afectat de o viitură

25 Iun 2010   •   17:17
Infotrafic. Restricţii pe DN 1, după ce podul de la intrarea în localitatea Cornu a fost afectat de o viitură


Circulaţia rutieră pe DN 1, între Ploieşti şi Braşov, se desfăşoară cu restricţii, o bandă a sensului de mers spre Ploieşti fiind blocată după ce o viitură formată pe râul Câmpiniţa a afectat structura de rezistenţă a podului situat în dreptul intrării în localitatea Cornu, informează Mediafax.
Potrivit şefului Poliţiei Rutiere Prahova, comisar şef Ştefan Crivăţ, Poliţia a decis să blocheze o bandă a sensului de mers Braşov - Ploieşti pe DN 1, în dreptul localităţii prahovene Cornu, după ce apele râului Câmpiniţa s-au revărsat, afectând zidul de sprijin al unuia dintre pilonii podului de la intrarea în localitate.
Şeful secţiei Drumuri Naţionale Prahova, Valerian Manta, a declarat că, dacă în zonă nu se intervine în regim de urgenţă, este posibil ca podul să se prăbuşească, ceea ce ar însemna întreruperea circulaţiei rutiere pe cel puţin două dintre cele patru benzi ale DN 1.
În prezent, pe sensul de mers Braşov - Ploieşti traficul rutier de desfăşoară pe o singură bandă, în timp ce pe celălalt sens de mers se circulă normal.

Antena3.ro

Parteneri
x close