Antena 3 CNN Actualitate Infotrafic. Un mort şi cinci răniţi în trei accidente grave

Infotrafic. Un mort şi cinci răniţi în trei accidente grave

Infotrafic. Un mort şi cinci răniţi în trei accidente grave
Sursa foto: Foto: Intact Images
09 Aug 2010   •   08:17

Accidente grave pe drumurile ţării în ultimele 12 ore. În Drobeta Turnu Severin un autoturism a lovit mai multe persoane care se aflau pe trotuar, iar în Bistriţa un bărbat a fost spulberat pe trecerea de pietoni. Şi între Buzău şi Braşov, un şofer prea grăbit a lovit trei maşini. Un copil de 12 ani a ajuns în spital. Printre cei loviţi se află şi Liviu Guţă.

Soferul din Drobeta Turnu Severin a lovit o tânără de 28 de ani care mergea pe trotuar, a trecut cu maşina peste o bancă pe care se aflau doi bătrâni şi a rupt mai mulţi copaci de pe marginea unei străzi. Un om a murit pe loc, iar ceilalţi au fost transportaţi la spital.

Un bărbat de 77 de ani a fost la un pas să fie omorât chiar pe o trecere de pietoni la Bistriţa. Maşina care l-a lovit era condusă de un cetăţean italian.

Pe Drumul Naţional 10, care leagă Buzăul de Braşov, un şofer beat a intrat pe contrasens şi a lovit alte trei maşini care circulau regulamentar, printre care şi cea a lui Liviu Guţă. Un copil de 12 ani aflat într-una dintre maşinile lovite a ajuns la spitalul Judeţean Buzău cu răni la cap.

Antena3.ro

 

 

×
Subiecte în articol: Infotrafic raniti
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close