Antena 3 CNN Actualitate Infractor căutat în Statele Unite, prins de polițiștii bucureșteni

Infractor căutat în Statele Unite, prins de polițiștii bucureșteni

Infractor căutat în Statele Unite, prins de polițiștii bucureșteni
05 Mar 2016   •   15:26

Un israelian urmarit in Statele Unite pentru frauda a fost prins de politistii din Bucuresti.

Barbatul se numeste Katz Eyal si venise in Capitala tarii noastre in 29 februarie, scrie ziare.com.

Pe 2 martie, politistii Directiei de Investigatii Criminale a Politiei Romane l-au depistat, in Capitala tarii noastre, pe barbatul de 38 de ani, urmarit in Statele Unite ale Americii pentru frauda, facilitarea intrarii ilegale a cetatenilor straini pe teritoriul Americii si spalare de bani, informeaza un comunicat al Politiei Romane.

Depistarea barbatului s-a realizat in urma cooperarii dintre Biroul National Interpol Bucuresti, Ministerul Justitiei, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti si FBI.

In fapt, s-a retinut de catre autoritatile americane ca, incepand cu anul 2011, cel in cauza, impreuna cu alte persoane, au infiintat in Statele Unite ale Americii o firma ce recruta cetateni israelieni, care apoi intrau in America drept turisti, fara drept de munca.

Acestia erau angajati ilegal ca vanzatori in chioscuri sau in magazine din mall-uri, unde vindeau produse cosmetice si de ingrijire a pielii, fiind incurajati de barbatul depistat in Romania si de complicii sai sa ceara vize in scop turistic, care nu permiteau posesorilor sa se angajeze. Cu toate acestea, ei erau cazati si angajati sa munceasca la negru.

×
Subiecte în articol: infractor frauda SUA
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close