Antena 3 CNN Actualitate Înfrângere zdrobitoare pentru Kovesi! Marian Vanghelie a scăpat definitiv de arestul preventiv: „Știu că deranjez”

Înfrângere zdrobitoare pentru Kovesi! Marian Vanghelie a scăpat definitiv de arestul preventiv: „Știu că deranjez”

Înfrângere zdrobitoare pentru Kovesi! Marian Vanghelie a scăpat definitiv de arestul preventiv: „Știu că deranjez”
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Mar 2018   •   17:12

DNA mai primește o lovitură cruntă. Curtea de Apel București a respins definitiv cererea DNA de arestare preventivă a premierului Marian Vanghelie.

Fostul primar al sectorului 5 care vorbește și spune cum statul paralel avea liste și lucra pe aceste liste, pe cine trebuie să scoată de pe listă.

Intrat prin telefon în emisiunea 100 de minute, Marian Vanghelie a avut o primă reacție după decizia instanței: „E o reacție de normalitate, mă bucur că am putut să dau peste niște judecătoare tinere și cu curaj. Tot ce ați reușit, aproape cu 80% din presa din România să se unească, dacă nu era presa să se unească, altfel eram luați ca din oală. Știu că deranjez. Este dramatic, cum să fiu arestat că eram la aparatul de apă. Cum să se ceară arestarea pentru așa ceva. Nici pe vremea comuniștilor. Am fost la Parchet că așa era viața. Dar așa ceva nu am văzut în viața mea. Am 50 de ani. Toată clasa politică va înțelege ce este bine pentru această societate, nu pentru Vanghelie. Vorbeam chiar și dacă mă arestau. Va veni vremea când acel sediu din DNA, în proporție de 70 - 80%, vor avea responsabilitatea lor. (...) Eu am văzut comisari că intră în zonă la Curtea de Apel, în zona unde nu au voie să intre, la judecători. Cum intră acolo? Asta mă pune pe gânduri și mă înfricoșează. Am văzut cu ochii mei că iese comisar din zona de unde nu avea voie să intre. Comisar de la Poliția Judiciară. Eu nu sunt cu Facebook, să stau să filmez”.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close