Antena 3 CNN Actualitate „Îngerdivin“ pe Facebook, diabolic în realitate: Vezi de ce a fost arestat un tânăr de 21 ani din Orşova

„Îngerdivin“ pe Facebook, diabolic în realitate: Vezi de ce a fost arestat un tânăr de 21 ani din Orşova

„Îngerdivin“ pe Facebook, diabolic în realitate: Vezi de ce a fost arestat un tânăr de 21 ani din Orşova
Sursa foto: Foto: kpel965.com
09 Feb 2012   •   16:52

Un tânăr de 21 de ani din Orşova a fost arestat, joi, după ce ofiţerii de la Crimă Organizată au stabilit că a racolat tinere, între care şi minore, pe internet pe care le-a filmat în timp ce se dezbrăcau, apoi, prin şantaj, le-a obligat să întreţină relaţii sexuale cu el, informează Mediafax.
   
Potrivit şefului Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi, în perioada iunie 2011 - februarie 2012, tânărul a filmat cu o cameră web mai multe tinere, între care şi minore, în ipostaze cu caracter sexual explicit, pe care le obliga apoi, prin şantaj, să întreţină relaţii sexuale, iar ulterior posta înregistrările pe internet.
   
În urma cercetărilor s-a stabilit că tânărul îşi racola victimele prin reţeaua de socializare Facebook, unde îşi deschisese un cont sub pseudonimul "Îngerdivin", având în listă 1.150 de prieteni.
   
Poliţiştii spun că 20 de tinere cu vârste cuprinse între 12 şi 32 de ani i-au căzut victime, majoritatea fiind minore. Astfel, le introducea în lista de prieteni, apoi intra în dialog cu ele pe internet, le convingea să se dezbrace în faţa camerei web, le înregistra, după care le şantaja.
   
În cazul tinerelor care nu acceptau să întreţină relaţii sexuale cu el, bărbatul posta filmuleţele în care acestea apăreau dezbrăcate pe site-uri pentru adulţi.
  
Iniţial, tânărul a fost reţinut, iar, joi, a fost prezentat Tribunalului Mehedinţi cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile, judecătorul admiţând cercetarea sa în stare de arest preventiv pentru pornografie infantilă prin sisteme informatice.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close