Antena 3 CNN Actualitate Un inginer de 38 de ani a fost găsit mort în fața blocului. Se întorsese în țară să își vadă soția și copiii

Un inginer de 38 de ani a fost găsit mort în fața blocului. Se întorsese în țară să își vadă soția și copiii

Un bărbat de 38 de ani a fost găsit mort în fața blocului în care locuia, în Galați.

Un inginer de 38 de ani a fost găsit mort în fața blocului. Se întorsese în țară să își vadă soția și copiii
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Laura Dinu    |    14 Noi 2022   •   13:04

Anchetă în Galați după ce un bărbat a căzut de la etajul 4 al unui bloc. Victima, în vârstă de 38 de ani, de profesie inginer, lucra pe un șantier naval din Olanda.

Revenise acasă de câteva zile pentru a petrece timp cu soția și cu cei doi copii ai lui. Nimic nu a prevestit însă că urmă o tragedie. Bărbatul a petrecut alături de prieteni chiar  în noaptea de dinaintea gestului necugetat.

”S-a deplasat imediat la fața locului un echipaj cu medicul de gardă și a constatat că era vorba despre un bărbat de 38 de ani care suferise o fractură deschisă de craniu, multiple traumatisme, cu leziuni incompatibile cu viața. Pacientul era decedat, s-a constatat decesul și s-au anunțat organele de cercetare pentru a continua investigațiile și a stabili cauza exactă a acestui incident.

Se pare că victima a căzut de la etajul 4, circa 15 m”, a explicat un reprezentant medical. 

Din primele informații, se pare că bărbatul fost extrem de agitat în această dimineață, motiv pentru care soția lui a mers la părinți pentru a-i duce pe copii până ce acesta s-ar fi calmat. Din păcate, când s-a întors, l-a găsit pe bărbat fără viață, în fața blocului. 

Vecinii spun că era un cuplu foarte liniștit. 

Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML pentru autopsie. 

 

 

 

  

 

  

  

  

Ramane ca autopsia inclusiv rezultatul testelor toxicologice sa lamureasca ce ce s-a intamplat. Politsitii au deschis in acest caz dosar pennal pentru ucidere din culpa. 

×
Subiecte în articol: Galați INML
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close