Antena 3 CNN Actualitate Inginerii RAR Bacău au găsit un sistem ilegal sub capota unui Golf 4 în care proprietarul a investit sute de lei

Inginerii RAR Bacău au găsit un sistem ilegal sub capota unui Golf 4 în care proprietarul a investit sute de lei

Inginerii de la RAR Bacău au descoperit un sistem ilegal sub capota unui Golf 4, mâncat de rugină, în care proprietarul a investit sute de lei.

Inginerii RAR Bacău au găsit un sistem ilegal sub capota unui Golf 4 în care proprietarul a investit sute de lei
Sursa foto: Facebook | Registrul Auto Român Oficial
de Alin Tarnovschi    |    21 Sep 2022   •   11:39

Totul a început atunci când proprietarul a fost prins în trafic de un echipaj al Poliţiei şi a rămas fără certificatul de înmatriculare pentru mai multe deficienţie.

Astfel, el a fost îndrumat de poliţişti să rezolve problemele de la maşină şi apoi să meargă la sediul Registrului Auto Român pentru redobândirea certificatului de înmatriculare.

În momentul în care s-a prezentat cu maşina la RAR Bacău, proprietarul a fost anunţat că i-a fost anulată inspecţia tehnică periodică, după ce inginerii au făcut mai multe descoperiri.

Sub capota autoturismului marca Volkswagen Golf 4, inginerii RAR Bacău au găsit un sistem ilegal de tip exhaust cut-off. Sistemul, care poate costa de la câteva sute până la câteva mii de lei, face ca evacuarea gazelor şi a sunetului să se facă înainte de toba finală.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Acel moment când investești toți banii în sistemul “exhaust cut-off” și nu îți mai rămân fonduri pentru repararea pragului străpuns de rugină sau înlocuirea anvelopelor complet uzate.

Acest autovehicul s-a prezentat la RAR Bacău pentru redobândirea certificatului de înmatriculare, dar colegii noștri au decis anularea ITP pentru deficiențele constatate", se arată în postarea de pe pagina Registrul Auto Român Oficial.

Acel moment când investești toți banii în sistemul “exhaust cut-off” și nu îți mai rămân fonduri pentru repararea...

Publicată de Registrul Auto Român Oficial pe Marţi, 20 septembrie 2022

×
Subiecte în articol: RAR Bacău
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close