Antena 3 CNN Actualitate Inginerii RAR Tulcea au găsit arcuri "împănate" sub maşina unui bărbat şi l-au lăsat pe loc fără talon

Inginerii RAR Tulcea au găsit arcuri "împănate" sub maşina unui bărbat şi l-au lăsat pe loc fără talon

Un șofer s-a prezentat la RAR Tulcea pentru redobândirea certificatului de înmatriculare, reținut în urma unui control în trafic, și inginerii au avut parte de o mare surpriză

Inginerii RAR Tulcea au găsit arcuri "împănate" sub maşina unui bărbat şi l-au lăsat pe loc fără talon
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Oct 2022   •   15:01

Inginerii au descoperit bucăți de cauciuc dur introduse între spirele unuia dintre arcurile suspensiei.

”La o primă vedere, ar putea părea că în fotografii sunt arcuri elicoidale “împănate” cu bucăți de cașcaval. De fapt, vedem rețeta perfectă prin care proprietarul unui vehicul și-a pus în pericol propria siguranță, dar și pe a celorlalți participanți la trafic.

Acest vehicul s-a prezentat la RAR Tulcea pentru redobândirea certificatului de înmatriculare, reținut în urma unui control în trafic. Verificând mașina, colegii noștri au observat bucățile de cauciuc dur introduse între spirele unuia dintre arcurile suspensiei.

În opinia proprietarului vehiculului, această improvizație ar fi trebuit să suplinească rolul arcului rupt și să ofere același răspuns al suspensiei în cazul unei situații de urgență.

În opinia noastră, improvizația este una periculoasă, de natură a afecta stabilitatea vehiculului, motiv pentru care acesta a fost respins de colegii de la Tulcea.

Dincolo de aspectul care poate părea amuzant, astfel de improvizații vă pot pune viața în pericol!”, au scris cei de la Registrul Auto Român pe Facebook.

×
Subiecte în articol: RAR masina inspectie
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close