Antena 3 CNN Actualitate Ingrid Mocanu, despre decizia judecătorilor în privința dosarului familiei Cosma: "E o decizie extrem de curajoasă"

Ingrid Mocanu, despre decizia judecătorilor în privința dosarului familiei Cosma: "E o decizie extrem de curajoasă"

Ingrid Mocanu, despre decizia judecătorilor în privința dosarului familiei Cosma: "E o decizie extrem de curajoasă"
Sursa foto: foto- Antena 3
26 Mar 2018   •   17:45

Ingrid Mocanu, avocatul familiei Cosma, s-a pronunțat în privința deciziei judecătorilor de a se rejudeca dosarul familiei Cosma de la 0. 

"Vreau să precizez că nu sunt avocatul în această cauză. Sunt avocatul în cauzele pe care familia Cosma le are cu procurorii. Salut decizia judecătorilor și cred că e o decizie extrem de curajoasă. Eu trebuie să fiu sinceră și vă spun că m-am îndoit că va avea curaj cineva să dispună achitarea lor. Pentru că soluția era clară în acest moment, era o soluție de achitare fără nicio discuție", afirmat Ingrid Mocanu. 

"E foarte important să vedem cum motivează judecătorii această trimitere de rejudecare. E importantă decizia și e de salutat curajul judecătorilor să pronunțe această soluție", a explicat avocatul. 

"Nu este o premieră să fie rejudecat dosarul de la 0. S-a mai întâmplat, dar au existat motive mai temeinice", a mai spus Mocanu.  

×
Subiecte în articol: ingrid mocanu avocatul
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close