Antena 3 CNN Actualitate Româncă din Italia dată în urmărire internațională. Revoltător ce a putut să-i facă bătrânei de care avea grijă

Româncă din Italia dată în urmărire internațională. Revoltător ce a putut să-i facă bătrânei de care avea grijă

O îngrijitoare româncă ce avea grijă de o bătrână din provincia Perugia, Italia, a fost dată în urmărire internațională, conform anunțului făcut de carabinieri. Revoltător ce acuzații îi aduce familia bătrânei de care avea grijă.

Româncă din Italia dată în urmărire internațională. Revoltător ce a putut să-i facă bătrânei de care avea grijă
Sursa foto: Pexels
de Maria Teodorescu    |    13 Aug 2020   •   21:45

Românca era angajată cu forme legale pentru a asista permanent o bătrână din localitatea Città di Castello, Italia. În urmă cu câteva zile, familia bătrânei a găsit-o pe senioară singură în casă și nici urmă de badantă. 

Îngrijitoare româncă din Italia, dată în urmărire internațională. Revoltător ce a putut să-i facă bătrânei de care avea grijă

Românca a abandonat-o pe femeie, fără să-i anunțe familia. Mai mult, rudele bătrânei susțin că românca ar fi furat o mare parte din bijuteriile pensionarei, dar și obiecte de veselă și îmbrăcăminte. 

Îngrijitoarea a fost dată în urmărire internațională, prin Interpol, fiind acuzată de abandon de persoană și furt. După ce va fi găsită, badanta va fi judecată în Italia. 

×
Subiecte în articol: ingrijitoare romanca Italia
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close