Antena 3 CNN Actualitate S-a înjunghiat în inimă de Dragobete! Un bărbat din Galați s-a sinucis în fața apartamentului pentru că soția nu l-a mai primit acasă

S-a înjunghiat în inimă de Dragobete! Un bărbat din Galați s-a sinucis în fața apartamentului pentru că soția nu l-a mai primit acasă

Un bărbat din Galaţi și-a pus capăt zilelor în faţa ușii locuinței sale. Bărbatul se întorsese la soţia şi cei doi copii ai săi, după ce tocmai ii expirase ordinul de restricție dar, speriată, femeia nu l-a primit în casă.

S-a înjunghiat în inimă de Dragobete! Un bărbat din Galați s-a sinucis în fața apartamentului pentru că soția nu l-a mai primit acasă
de Mia Lungu    |    25 Feb 2021   •   09:37

Nervos, omul a ameninţat că se omoară şi s-a înjunghiat. Două echipaje de la ambulanță s-au chinuit să-l resusciteze, dar totul a fost în zadar.

Unul dintre copiii bărbatului a sunat la 112 anunțând că tatăl lor bate tare în ușa și face scandal pe scară. Cunoscut pentru violențele sale, bărbatul primise un ordin de restricție care tocmai îi expirase.

De frică, soția nu l-a primit în casă, mai ales că observase pe vizor că soțul avea un cuțit în mâna. La un moment dat, bărbatul a amenințat că se omoară.

"Colegii au văzut un bărbat căzut lângă ușa, lângă era un cuțit cu urme de sânge, au verfiicat dacă are puls după care au trecut la manevrele de resuscitare, până la sosirea echipajului medical de urgență, pe care tot colegii noștri l-au anunțat", a spus Cătălin Bădin, purtător cuvânt IJJ Galați.

Medicii de pe ambulanță s-au chinuit și ei în zadar să-l resusciteze.

"Pacientul e decedat, este un stop cardio respirator în urmă unei plăgi înjunghiate la nivelul hemotoracelui anterior drept, în urma unui conflict familial", a declarat Dr. Carmen Turcu, de la serviciul de Ambulanță Galați.

Familia locuia de 20 de ani în același bloc, dar vecinii nu știau de problemele lor

"S-a certat cu nevasta și nu i-a răspuns la ușa.", spune unul dintre vecinii cuplului. 

"Spune lumea că ar fi avut ordin de restricție că ar fi avut probleme în familie dar în rest nu știu.", a declarat un alt vecin.

Cazul a fost preluat de Parchet și Poliție care vor clarifica circumstanțele în care s-a produs tragedia.

 

×
Subiecte în articol: sinucis Galați injunghiat Dragobete
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close