Antena 3 CNN Actualitate Momente sfâşietoare pentru apropiaţii lui Bogdan Socol: Familia şi prietenii l-au condus pe ultimul drum

Momente sfâşietoare pentru apropiaţii lui Bogdan Socol: Familia şi prietenii l-au condus pe ultimul drum

Familie şi grupul de prieteni al lui Bogdan Socol s-au adunat pentru a-l conduce pe ultimul drum pe comentatorul sportiv.

Momente sfâşietoare pentru apropiaţii lui Bogdan Socol: Familia şi prietenii l-au condus pe ultimul drum
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Alexandra Cojoianu    |    14 Feb 2023   •   13:51

Pe lângă apropiaţii iubitorului de sporturi extreme, au luat parte la slujbă şi persoane publice.

Trupul neînsuflețit al jurnalistului a fost ridicat de la Institutul de Medicină Legală de către familie și a fost depus la cimitirul civil din Ghencea, acolo unde este şi înmormântat astăzi.

La priveghi au venit parinţii, soţia şi naţul său. Fostul jurnalist sportiv era căsătorit și a lasat în urma o familie cu trei copii.  Acesta era unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați comentari sportivi din România.

Acolo, apropiații și toți cei care l-au admirat i-au putut aduce ieri un ultim omagiu. 

Bogdan Socol a murit la doar 42 de ani, după ce a mers să înoate într-un lac înghețat de lângă Capitală.

Citeşte şi: Medicii legiști au încheiat autopsia comentatorului sportiv Bogdan Socol! Care a fost cauza morții

,,Viata nu se măsoară prin numărul de respirații, ci prin momentele care şi-au tăiat respirația, a spus scriitoarea americană Maya Anghelou. Pornind de la acest citat minunat, îmi permit acum, când nu mai fac parte din "branșă" , sa ma întreb cum au ajuns niște persoane, dintre care unele nu știu când se folosesc cuvinte doar și decât, sa aibă chiar funcții de conducere în unele instituții din presa sportiva", a scris pe Facebook Bogdan Socol, înainte cu două zile de a-şi pierde viaţa.

Acesta ieșise să înoate vineri în lacul Bragadiru, însă nu a reușit să mai iasă de sub stratul de gheață. Bărbatul era pasionat de înot în ape înghețate, un sport extrem. Potrivit surselor medicale, decesul a fost provocat de înec și de un şoc hipotermic.

Medicii s-au luptat două ore pentru a-l stabiliza pe Bogdan Socol, însă din păcate au fost nevoiți sa constate decesul.

Jurnalistul avea obiceiul de a înota în ape înghețate și mergea deseori să se antreneze. Şi chiar dacă a fost avertizat să renunțe la această pasiune, Bogdan Socol a continuat să practice înotul în ape înghețate.

Comentatorul sportiv a intrat în şoc hipotermic din cauza temperaturii extrem de scăzute şi s-a înecat după ce a rămas blocat.

×
Subiecte în articol: înmormântare Bogdan Socol
Parteneri
Discuţii între România şi SUA pentru apărarea împotriva dronelor
x close