Antena 3 CNN Actualitate Polițistul care și-a pierdut viața în Piața Constituției a fost condus pe ultimul drum!

Polițistul care și-a pierdut viața în Piața Constituției a fost condus pe ultimul drum!

Ionuţ Negrilă, poliţistul mort în Piaţa Constituţiei, a fost înmormântat duminică. Sute de colegi l-au condus pe ultimul drum.

Polițistul care și-a pierdut viața în Piața Constituției a fost condus pe ultimul drum!
de Georgiana Adam    |    01 Mar 2021   •   10:02

Ionuț Negrilă s-a stins din viață joi seara, 25 februarie, în Piața Constituției, în urma unui accident cu motorul. El se întrecea cu un alt poliţist, şi el tot pe motocicletă. După ce au trecut de sediul SRI, în viteză, pe o roată, s-au redresat şi au înaintat în Piaţa Constituţiei până la intersecţia cu Bulevardul Unirii. Aici, prietenul său a frânat când s-a făcut semaforul roşu. Din nefericire, în acelaşi moment, semaforul de pe Bulevardul Unirii s-a schimbat în verde. O maşină şi un biciclist au făcut stânga. Motociclistul a agăţat mai întâi, uşor, roata din spate a bicicletei. Apoi s-a izbit de maşină. Poliţistul a fost strivit de motocicleta care a căzut peste el.

Ionuț Negrilă avea doar 30 de ani și lucra la Brigada Rutieră de mai bine de 10 ani. El a fost înmormântat în localitatea natală, Caracal, sute colegi poliţişti fiindu-i alături pe ultimul drum. Tatăl său fusese tot polițist. 

"Cerul a mai primit azi un înger, pe Ionuț, polițist din Brigada Rutieră. Odihnească-se în pace!" - au anunțat colegii din Sindicatul Europol pe pagina lor de Facebook.  

×
Subiecte în articol: Caracal Ionuț Negrilă
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close