Antena 3 CNN Actualitate Sute de persoane, prezente la înmormântarea faraonică a unui primar decedat de COVID-19

Sute de persoane, prezente la înmormântarea faraonică a unui primar decedat de COVID-19

Sute de persoane au luat parte la înmormântarea primarului Daniel Drăgulin, decedat în urmă cu câteva zile de coronavirus.

Sute de persoane, prezente la înmormântarea faraonică a unui primar decedat de COVID-19
Sursa foto: observatorcl.info
de Laura Dinu    |    16 Oct 2020   •   10:35

Locuitorii orașului Călărași i-au putut aduce omagii primarului decedat la Cimitirul Central până pe data de 14 octombrie, când trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la Biserica „Sfânta Mare Muceniţă Anastasia” pentru efectuarea slujbei de înmormântare. Acest lucru s-a întâmplat în jurul orei 12:00.

Însă și aici sute de cetățeni ai orașului s-au prezentat pentru a-și lua la revedere de la cel care a fost Daniel Drăgulin.

Forțele de odine au fost prezente 

Sicriul a fost preluat din mașina mortuară de către personal care purta costum complet de protecție format din combinezoane, măști și viziere, având în vedere că decesul acestuia a survenit în urma infectării cu coronavirus. 

Printre cei prezenți la înmormântare, vorbim despre susținători ai primarului, precum sportivi de la Dunărea Călărași, oameni din administrația locală și județeană și colegi de partid.

Forțele de ordine au fost prezente pentru a coordona atât traficul din zonă, cât și pe cei care au venit în număr mare să asiste la slujbă, scrie observatorcl.info.

Sute de coroane au fost prinse pe gardul exterior al cimitirului.

×
Subiecte în articol: primar Calarasi înmormântare
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close