Antena 3 CNN Actualitate Înmormântarea lui Gheorghiţă Mararu pune în alertă Poliţia din Neamţ

Înmormântarea lui Gheorghiţă Mararu pune în alertă Poliţia din Neamţ

Înmormântarea lui Gheorghiţă Mararu pune în alertă Poliţia din Neamţ
Sursa foto: Foto: Observator
18 Noi 2010   •   09:25

Gheorghiţă Mararu, bărbatul ucis duminică într-o cafenea din Neamţ, este condus joi pe ultimul drum în localitatea Roznov. La funeralii şi-au anunţat prezenţa sute de oameni, printre care şi nume cunoscute din lumea interlopă. Poliţiştii din Neamţ sunt în alertă şi au pregătit măsuri de securitate sporite.

Sicriul în care se afla Gheorghiţă Mararu a fost luat cu mare pompă din vila sa şi dus la Roznov, în casa părintească. De faţă au fost doar prietenii şi familia. Curioşii au fost ţinuţi deoparte de bodyguarzi înarmaţi, angajaţi de familie.

La înmormîntarea lui Gheorghiţă Mararu sunt aşteptaţi să vină mulţi dintre cei care l-au cunoscut pe acesta. Poliţia e în alertă de când a aflat că de faţă va fi şi naşul lui Mararu, temutul interlop basarabean Vasile Rodideal.

Înmormântare securizată


Ucigaşul lui Mararu, adus la Bucureşti

Ucigaşul lui Gheorghiţă Mararu, Cristian Chilat, zis "Falău" a fost adus miercuri la Bucureşti pentru a fi audiat la Parchetul General. Anchetatorii au informaţii potrivit cărora "Falău" l-ar fi ameninţat de mai multe ori pe Mararu cu moartea, ultima dată fiind acum trei săptămîni.

Cristian Chilat a fost arestat la 24 de ore de la crimă, fiind acuzat de omor deosebit de grav şi tentativă de omor. Bărbatul apare pe imaginile video de la locul asasinatului.

Chilat l-a mai ameninţat o dată pe Mararu, în 2007, după un scandal încheiat cu focuri de automat, în care a fost rănit un apropiat al lui Falău.

Cristian Chilat a fost eliberat din închisoare înainte de termen, în luna august. El fusese inculpat pentru incedierea unei maşini de lux a lui Bogdan Mararu şi arestat în 2008, în urma probelor ADN. Falău a fost suspectat şi de incendierea altor trei maşini ale fraţilor Mararu.

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close