Antena 3 Actualitate Înregistrare-șoc cu 'Câine', protejatul lui Nicușor Dan. Ce spunea despre DNA și servicii

Înregistrare-șoc cu 'Câine', protejatul lui Nicușor Dan. Ce spunea despre DNA și servicii

de Gabriel Dano    |    19 Sep 2020   •   00:00
Înregistrare-șoc cu 'Câine', protejatul lui Nicușor Dan. Ce spunea despre DNA și servicii

Adrian Ursu a prezentat, vineri, la Exces de putere, o înregistrare-șoc cu afaceristul Mihai Mitrache zis Câine în care acesta se laudă că are informații de la servicii și știe că anumite persoane vor fi arestate de DNA.

Nu este clar dacă cele susţinute de Mitrache sunt adevărate sau nu.

"Spune că știe ce se va întâmpla la DNA. Sigur, vorbește și de Servicii, dar cred că e mai mult o umflare de mușchi. Dar în legătură cu DNA-ul, pare că are informații din interior și atunci se va autosesiza CSM-ul, DNA însăși în legătură cu această speță?", a spus Adrian Ursu.

Mihai Mitrache ar fi ridicat ilegal în "Orășelul Copiilor" din Capitală un restaurant, demolat în luna mai de Primăria Sectorului 4. Apoi, nu a mai plătit nicio taxă, timp de mai bine de 4 ani, pentru spațiul pe care îl ocupa pe domeniul public. Ca să nu plătească taxele, Mitrache, zis "Câine", ar fi pus la punct o veritabilă suveică imobiliară, în care clădirea restaurantului a fost vândută succesiv între membrii familiei sale.

Cazul a ajuns în atenție publică după ce în presă au apărut înregistrări cu Nicușor Dan care intervenea pentru Mihai Mitrache la Primăria Sectorului 4.

 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close