Antena 3 CNN Actualitate Înregistrarea de la 112 în cazul Condrea, ținută la secret de STS

Înregistrarea de la 112 în cazul Condrea, ținută la secret de STS

Înregistrarea de la 112 în cazul Condrea, ținută la secret de STS
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    14 Iun 2016   •   23:25

Înregistrarea cu telefonul dat la 112 în cazul Condrea, de către martora la accident, este ținută la secret, potrivit unor informații prezentate marți, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Gabriela Pelin, martorul-cheie de la accidentul în care a murit Dan Condrea, a spus că a făcut o solicitare pentru a primi acea conversație și, drept răspuns, s-a lovit de un refuz de la șeful STS, Marcel Opriș.

Șeful STS i-a spus că nu poate să-i dea înregistrarea, susține Pelin.

”Avem o întrebare la care nu am primit răspuns. (...) De ce, ce apare pe acea înregistrare, de nu se dă? Alte înregistrări au fost date opiniei publice, cum e cazul Colectiv sau cel din Orlando, Florida. Ce este așa secretos în acest caz”, a comentat Mihai Gâdea, marți, la Antena 3.

Martorul-cheie: Încep să-mi pun anumite întrebări despre celălalt martor, biciclistul

Totodată, Gabriela Pelin, martorul-cheie de la accidentul lui Dan Condrea - patronul Hexi Pharma, a spus marți, că acum a analizat situația la rece și își pune anumite întrebări cu privire la celălalt martor la accident, biciclistul.

”Mă întreb de ce m-a pus pe mine să sun la 112, și nu a sunat el? Mă deranjeză acuzele din ultima perioadă, cum că eu am fost plantată acolo. Eu mă aflam întâmplător acolo, nu m-a plantat nimeni”, a spus Gabriela Pelin, marți, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit pe 22 mai, într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Citiți și Probe din mașina distrusă a lui Condrea, uitate de anchetatori la locul accidentului. Ce au găsit acolo jurnaliștii Antena 3

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close