Antena 3 CNN Actualitate Înregistrarea în care Vanghelie îşi înjură colegii, acum şi cu imagini (VIDEO)

Înregistrarea în care Vanghelie îşi înjură colegii, acum şi cu imagini (VIDEO)

Înregistrarea în care Vanghelie îşi înjură colegii, acum şi cu imagini (VIDEO)
18 Feb 2010   •   11:19
IMAGINI EXCLUSIV VIDEONEWS.RO // O înregistrare audio în care Marian Vanghelie îşi înjură colegii şi îşi trimite liderul de partid în... o anumită direcţie a fost preluată, miercuri, în toată presa, după ce a fost postată pe blogul lui Victor Ciutacu. Joi, înregistrarea a venit şi cu imagini. Un utilizator Videonews.ro a postat filmuleţul cu Marian Vanghelie dezlănţuit pe site.

În înregistrare, Marian Vanghelie le explică celor prezenţi de ce sunt în stare colegii de partid să facă pentru a obţine o funcţie. În plus, el ţine să sublinieze cât se poate de direct că nu este obsedat de Mircea Geoană.

?Nişte lepre nenorocite. Tu crezi că-s îndrăgostit de Geoană? Ce-i gagică? Dă-l în p.... mea, că are o grămadă de defecte! Da' e vorba de când te uiţi tu în oglindă dimineaţa. Înţelegi? Cum, mă, zici una şi pe urmă aoleo, voi sunteţi mai tari, sunt mâine cu voi?! Cum dracu', mă, frate, mă, io am fost pe bulevard vagabond, ăştia au fost la facultate şi nu au învăţat nimic, dă-i dracu' de idioţi! Pe cuvântul meu de onoare, că n-au învăţat nici principiile elementare ale bunului simţ. N-au învăţat nimic. Nişte lepre! Ăştia îşi vând nevestele, ascultă-mă ce spun. Ca să le dai o funcţie, îţi dă nevestele. De-aia arată emisiuni la Diaconescu, alea cu, cum îi zice mă, unde îşi bagă soţiile la schimbat. Dar eu nu înţeleg, scuză-mă, dacă vrei să te duci să f... una de ce s-o iei şi pe nevastă-ta cu tine? Da' ce, eşti masochist? Te duci şi iei tu una tu, nu?", spune Vanghelie.

MARIAN VANGHELIE, DESPRE COLEGII DE PARTID


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marian Vanghelie
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close