Antena 3 Actualitate Au început înscrierile la Fundația Dan Voiculescu

Au început înscrierile la Fundația Dan Voiculescu

de Georgiana Adam    |    14 Ian 2021   •   11:30
Au început înscrierile la Fundația Dan Voiculescu
Sursa foto: Pixabay

Au început înscrierile pentru noua serie de cursuri gratuite organizate de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Copiii şi tinerii care doresc să facă performanţă, vor avea acces la o serie de cursuri gratuite, desfăşurate online, pe platforma naţională de e-learning "Şcoala FDVDR". Vorbim despre o altfel de şcoală online, transformată într-o experientă creativă şi inovatoare!

15 cursuri noi, interactive și captivante au fost lansate de profesorii Fundației Dan Voiculescu.

Cursurile se desfășoară online și se adresează copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 10 și 25 de ani

Scopul acestui program național de cursuri online este acela de a sprijini procesul educațional, permițându-le cât mai multor copii și tineri români talentați și dornici de performanță, de oriunde s-ar afla, să beneficieze de programul gratuit de educație alternativă al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Cursurile noi acoperă o gamă largă de domenii, de la științe la artă, matematică sau informatică, la programe de dezvoltare personală, emoțională și vocațională.

De exemplu cursul de inteligență artificială îi va ajuta pe copii să se familializeze cu un domeniu în plină expansiune. 

Iar cursul "Libertatea în drepturi" pune accentul pe importanța legii fundamentale a unui stat. 

Un alt curs interactiv și provocator este cursul de informatică care are ca scop pregătirea elevilor din clasele a IX-a în vederea participării la competiții naționale. 

Înscrierile se vor încheia pe 31 ianuarie

Cursurile vor fi susținute de profesorii Clubului de Excelență, dar și de lectori și specialiști de la ITLevel, GrECo, MGT Educațional, ITC Edustem, Walnut Wisdom, IQ Economy Club, partenerii acestui program educațional

Până în prezent, peste 10.000 de copii au beneficiat de programul de cursuri gratuite al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close