Antena 3 CNN Actualitate Inspecția Judiciară va verifica dosarul celor șapte violatori din Vaslui

Inspecția Judiciară va verifica dosarul celor șapte violatori din Vaslui

Inspecția Judiciară va verifica dosarul celor șapte violatori din Vaslui
21 Iul 2015   •   13:30

Cei şapte violatori din Vaslui, care au sfidat prin comportamentul lor o tară întreagă, ar putea ajunge cât de curând în spatele gratiilor.

Potrivit site-ului vremeanoua.ro, Asociaţia Pentru Implementarea Democraţiei (AID), care a sesizat Parchetul General şi Consiliul Superior al Magistraturii, a precizat cã Inspecţia Judiciară va verifica modul cum au ajuns cei şapte inculpaţi în libertate.

"Ca urmare a sesizării de către AID, în data de 23 iunie 2015, atât a Consiliului Superior al Magistraturii, cât si a Parchetului General în cazul celor sapte tineri din Vãleni, judetul Vaslui, care au violat, ore în sir, o elevă, pânã ce fata si-a pierdut cunoştinţa, să se aplece asupra procedurilor şi a ultimei decizii pronuntate şi să verifice legalitatea acestora, în data de 20 iulie 2015, Consiliul Superior al Magistraturii, prin Biroul de Informare Publică si Relatii cu Mass Media, ne-a transmis o informare, potrivit căreia, în data de 23 iunie 2015 domnul judecãtor Marius Badea Tudose, preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, a sesizat Inspectia Judiciară în vederea efectuării de verificãri potrivit competentelor. În prezent lucrarea se află în lucru pe rolul Inspecţiei Judiciare, urmând ca, după finalizarea verificărilor, rezultatul acestora sã fie analizat de către Plenul Consiliului Superior al Magistraturii", scrie vremeanouă.ro.

Informaţia a fost comentată de jurnalista Adina Anghelescu, în cadrul unei intervenţii în emisiunea Esenţial de la Antena 3.

Citiţi şi: „Încă îi mai aud grohăitul în urechi. M-a transformat într-un monstru". Ce simte o femeie violată

×
Subiecte în articol: viol Vaslui CSM
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close