Antena 3 CNN Actualitate Instanța a admis cererea de divorț dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Ce pensie trebuie să plătească antrenorul român

Instanța a admis cererea de divorț dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Ce pensie trebuie să plătească antrenorul român

Judecătoria Buftea a admis, astăzi, cererea de divorț înaintată de Laurențiu Reghecampf și a dispus desfacerea căsătoriei cu Anamaria Prodan din culpă comună. Cine a primit mai mult câștig de cauză.

Instanța a admis cererea de divorț dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Ce pensie trebuie să plătească antrenorul român
Sursa foto: Facebook
de Claudia Popovici    |    19 Noi 2022   •   19:49

Avem decizia de ultimă oră a judecătorilor în cazul divorțului dintre Anamaria Prodan şi Laurențiu Reghecampf.

Mai exact, magistrații au dat mai mult câștig de cauză în acest proces de divorț, cel puțin în primă instanță, lui Laurențiu Reghecampf.

Și asta pentru că au dispus desfacerea căsătoriei din culpă comună și nu din culpă exclusivă, așa cum ceruse Anamaria Prodan.

De asemenea, s-a admis și un program de vizită a lui Bebeto, ceea ce impresara Anamaria Prodan nu își dorea, precum şi două weekenduri pe lună când antrenorul Laurenţiu Reghecampf poate să meargă să îşi vadă fiul.

De asemenea, de Paște, Crăciun și Anul Nou trebuie să stea câte o săptămână alături de tatăl său și poate să îl audă la telefon în fiecare zi, ceea ce până acum Anamaria Prodan nu i-a permis.

Ce pensie trebuie să plătească antrenorul român

Totodată s-a decis și o sumă mult mai mică în ceea ce privește pensia alimentară. Mai exact 1.600 de euro urmează să primească în fiecare lună Anamaria Prodan sub formă de pensie alimentară, și nu 7.000 de euro așa cum ea ceruse.

Impresara poate însă să păstreze numele de Reghecampf, așa cum și-a dorit.

Este o decizie în primă instanță. Cu siguranță ea va fi contestată de către Anamaria Prodan și așteptăm să vedem și care va fi deznodământul în acele plângeri penale și dosare penale deschise după bătaia din stradă din luna septembrie. 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close