x close

Instanța a respins cererea de eliberare condiţionată a lui Mihai Necolaiciuc

de D.G.    |    12 Apr 2017   •   08:15
Instanța a respins cererea de eliberare condiţionată a lui Mihai Necolaiciuc  817

Judecătoria Medgidia a respins, marţi seară, în primă instanţă, cererea de eliberare condiţionată a fostului director general al CFR, Mihai Necolaiciuc, care execută o pedeapsă de opt ani în Penitenciarul Poarta Albă.

Decizia Judecătoriei Medgidia poate fi contestată la Tribunalul Constanţa în trei zile de la comunicare, prima instanţă de judecată stabilind că o nouă cerere de eliberare condiţionată mai poate fi depusă peste patru luni, de la data rămânerii definitive a hotărârii.

Fostul director general al CFR a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la opt ani de închisoare pentru abuz în serviciu în noiembrie 2016, în dosar fiind comasate trei cauze în care Mihai Necolaiciuc şi alte persoane au fost trimise în judecată pentru fraude de 56,7 milioane de euro.

Curtea de Apel Bucureşti îl condamnase iniţial pe Mihai Necolaiciuc, în anul 2014, la o pedeapsă cu executare de patru ani şi şase luni, într-un alt dosar privind o fraudă de 2,7 milioane de euro produsă prin achiziţionarea de bunuri într-un proiect de reconstruire a infrastructurii feroviare afectată de inundaţiile din 2000.

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

Mihai Necolaiciuc
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati